Kuva

En nyt viitsinyt jatkaa Paraboot-"keskustelua" kuviin keskittyneessä #shoeporn-ketjussa, jotes pistetääs uutta pystyyn kaikkien iloksi.

Kyseinen valmistaja ruvennut kiinnostamaan erittäin paljon. Parabootin Avoriazit löytyy jo ja muutenkin lafkan ihan omanlaisensa muotokieli alkanut viehättää. Kyseinen lafka tarjoaa todella kovaa laatua, mutta muotoilu on kaiken sleekin ja siron vastakohta. Vaikea olla näkemättä näitä kenkiä helvetin rujoina, mutta juuri siinä omanlaisensa viehätys.

Ilmeisesti Parabootit ovat varsinkin japsiskenessä kova juttu ja toisaalta Keydgen slack jacketien kera olennainen osa John Simonsin "continental ivy"-lookkia. Harmittavasti kuitenkaan fit piccejä ei kauheasti löydy japsikuvien ulkopuolelta. 2ND Magazinen "SNAP"-erikoisnumeroissa Parabooteja näkyy kyllä enemmänkin, lähinnä juuri tuota rujointa Michael-mallia.

Ärsyttävästi FNB:täkin selailemalla löytyy paljon keskustelua Parabootista mutta harmittavan vähän kuvia.

Itseltä tosiaan löytyy eteisestä nuo Avoriaz-vaelluskengät, jotka tosin lafkan perinteisestä muotokielestä poikkeavat yleisellä linjakkuudeellaan. Vaelluskengiksi jopa miltei sirot. Nyt alkaneet kiinnostaa enemmän nuo jykevämmät klassikkomallit, lähinnä juuri Michael ja Chambord.

The Weejunilla on ansiokas kirjoitus Michaeleista.
http://www.theweejun.com/index.php/para ... 5-to-2011/

Paraboot Michael
Kuva
Kuva

Paraboot Avignon
Kuva

Paraboot Chambord
Kuva
Kuva

Ketjussa saa ihan vapaasti olla väärää mieltä ja urputtaa kenkien rumuudesta. Enemmän kuitenkin arvostaisin jos joku googlevelho löytäisi esim kuvia ranskisten ivy-tulkinnoista joissa Parabooteja näkyisi. Myös kaikki Bon chic bon genre-fitpicit ovat toivottuja.
Viimeksi muokannut bowtiepasta, 01 Huhti 2013, 18:22. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Munkitkin lafkalta onnistuvat. Vignyt ovat oikeasti hienot ja jollain häiriintyneellä tavalla myös nuo kumipohjaiset Williamit toimivat.
Michaelit on helvetin hienot. Olen diggaillut mallia jo vuosikaudet. Olis varmaan aika siirtyä kuolauksesta tekoihin ja hankkia ne. Just sellaista rujoa muotokieltä joka puree meikäläiseen. Kun en ole koskaan tykännyt mistään siroista tyttöjen kengistä.
Avignoneja ja joitain pennyjä tullut pariin otteeseen testattua, mutta toistaiseksi aina jääneet rahan puutteessa kauppaan.

Nämä duck canvas bucksit ostaisin heti jos löytyis, mutta taisivat olla vaan joku lyhytikäinen season-malli kun ei ole tullut bayssä eikä muuallakaan vastaan:

Kuva
Parabootia näytti pukkaavan aika reilusti uusimman monoclen sivuilla. Ehkä jotain japani-erikoismalleja kun eivät näyttäneet isoilta edes aika kapeiden lahkeiden kanssa.

Aiheesta keskusteltaessa ei voi sivuuttaa myöskään F/W 09 -kauden legendaarisia hevosenkarvaversioita.

Kuva
Mielestänikään michaelit eivät kaipaa toimiakseen erityisen leveitä lahkeita. Ts ei nyt ehkä kapeimpia italolahkeita näiden kanssa, mut tollainen peruskapee lahje pelittää hyvin. Uroksen kuvissa näyttää hyviltä, joskin toi pilotti-fit on aika jäätävä.

Lahkeiden pituus vaikuttaa olevan erittäin olennaista, tollaiset lyhyet, käärityt lahkeet sopii hyvin.

Horsehair-mallit ilmeisesti kovassa suosiossa japaniassa mut noi jättää kyl kylmäks. Perus marronit tänne kiitos.
bowtiepasta kirjoitti: Perus marronit tänne kiitos.Tämä.

Justiinsa tsekkailin OiPolloin sivustoa, alkoi vituttaa: Parabooteja ei sopimuksellisista syistä postiteta kuin Brittein saarille. Rahaa ei onneksi ole ylimääräistä joten ei vituta täpöllä.
Sanattomaks meinaa vetää, mutta en toisaalta pysty oikein dumaamaan, ku "klassiset" horsebitit on alkanu itseä kuumottamaan.

Mutta no joo, onhan noi aika järkyttävää kamaa.
Nuo hevosenkarvaversiot on kyl helvetin kamalat. Eikä malli toimi chukka-pituudessa muutenkaan. Kenkäsuunnittelijoiden pitäis välillä vetää vähemmän happoa, tai ainakin parempilaatuista jos ei pysty olemaan ilman. Jäis huonot tripit vähemmälle.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.