Mä nappasin Cainelta noi Elevaget ja on kyllä just sellaset kengät mitä hainkin. Pohja näissä on kyllä eri mukava verrattuna esim Crockett & Jonesin Conistoniin vaikka selkeesti erilainen kenkä onkin.
Irppalirppa kirjoitti:Mä nappasin Cainelta noi Elevaget ja on kyllä just sellaset kengät mitä hainkin. Pohja näissä on kyllä eri mukava verrattuna esim Crockett & Jonesin Conistoniin vaikka selkeesti erilainen kenkä onkin.


Elevage on tosi nätti malli. Mietin sitä hetken itsekin, mutta pitäydyin alkuperäisen suunnitelman nauhallisissa saappaissa.
benito kirjoitti:Kiitos henrip kuvasta ja kuvauksesta. Onko tuossa Elvagen pohjassa myös hyvä pito? Verrattuna esim. Dainiten pohjiin?


Noooooh mun mielestä parempi ku dainite mutta oon meinannu pannuttaa dainitella ja tällä pbn tyypilisellä pohjalla että EOS. :D mutta ihan todella miellyttävän tuntunen kävellä!
Nyt kun keli lämpenee pääsee taas takapihalle tekeen näitä, ja pakko sanoa, paras kenkä tähän liikkeeseen on Michael. :D

Ja muutenkin nyt kun on tullu pidettyä noita "ihan liikaa" ne on pehmenneet ja muovautuneet niin mukaviksi että ei tee mieli ottaa niitä pois. Edes sisällä.
Mulla oli joskus nostokenkinä työnantajan tarjoamat kuoleman harmaat Pomarfinit. Nostin niistä pohjat murusiksi. Ne oli erinomaiset niin kauan kuin kestivät :)
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.