Osaako joku vinkata Ray-Ban Round -mallille vaihtoehtoja?

Kuva
Periaatteessa voisi nämäkin suoraan ostaa, mutta en innostu kauheasti näkyvästä logosta / Ray-Banin dominanssista. Ehdin tilata MessyWeekendin pyöreät lasit, mutta nehän oli ihan lasten kokoa.

Ja jos löytyy myös hintaluokassa <100€, niin iso plussa.
Tu o RayBanin logohan lähtee siitä lasilinssistä ihan nätisti pois. Jos siis kyseessä tavallinen linssi, eikä joku peilipinnoitteinen.
Löytyisikö vinkkejä plekseistä nähtävästi vähän isompaan päähän? Haussa olisi P3 tms. mallia kirkkailla asetaattifreimeillä, ja mieluusti sinisillä linsseillä. Polarisoinnista/photokromisuudesta plussaa. Testattuna Oliver Peoples Gregory Peck ja Garrett Leight Hampton, jotka molemmat jäävät vähän kapeiksi ja näyttävät pieniltä ainakin omasta mielestä. Näissä leveydet 132 ja 135mm, ja muutama milli saisi olla lisää jotta kehys yltäisi ohimoille. Käytössä vuosia jo ollut Persolin PO9714S, joissa leveyttä 144mm josta ei ainakaan leveämmäksi tarvitse päästä. Miksei näistä voida tehdä eri kokoja /smh.

Kuva
Oliver Peoples Gregory Peck

Kuva
Garrett Leight Hampton
Oliver Peoplesin Sheldrakea ja Moscot Lemtoshia saa mm kirkkaana ja shampanjana. Itselle Gregory Peck oli liian kapea, mutta Sheldrake ja Lemtosh istuvat molemmat erittäin hyvin.
Minkäs sortin hintaan ja aikatauluun voisi saada perus RayBanit, esim. Clubmaster helpoilla miinuslinsseillä jos joku on tuoreeltaan hankkinut? Taisin eilen hukata omani, jotka taisi olla Instrun alesta alle satasen ja tarkoitus olisi mennä vuoden päästä laseriin kunhan sairausvakuutuskassan jäsenyys on siihen kypsä. Eli paljoa ei viitsisi sijoittaa. Tai sitten menen ajolaseilla siihen saakka.
Pitäis lähtee katsomaan uusia aurinkolaseja ja lopultakin ilman vahvuuksien rasitetta kun leikkaukseen olisi tarkoitus myös mennä.

Onko ne ihan perus Instrut, joista se valikoima löytyy, mitä nyt ylipäänsä löytyy? Korttelin päästä kotoa Runeberginkadulla näkyi olevan joku vintage-pokia myyvä liike, kokemuksia? Käytettäviä vai muuten vaan ihan tarpeettoman persoonallisia?
^
Runebergin silmälasi – Piipposen Matilla on älytön valikoima vanhoja pokia. Ite en ole vuosiin tullut käyneeksi mut aikanaan tuli tuolta hommattua muutamat pokat + teetettyä linssejä. Hinnat ei silloin ainakaan päätä huimanneet. Varmaan wörtti käydä jos kerran hujakoilla.
Yllä (viime kesänä postatut) asetaattipokat myös kiinnostaa. Sanomatalossa joku myymälä näköjään noita merkkejä myy.

Onko Care of Carl tuttu pulju? Sieltä näköjään voisi noita tilata ilmaisella palautuksella kotiin testailtavaksi. Juuri leveys itseäkin aina arveluttaa. Liian kapeat on vaan mahdottomat.
Olen saattanut hehkuttaa aiemminkin mutta Sanomatalossa sijaitseva Helsingin Katse kannattaa tsekata aina uusia pokia etsiessä. Itse olen käyttänyt heidän palveluitaan nyt noin kuutisen vuotta. Huikeat omistajat ja aina ystävällinen ja nopea palvelu. Mikäli jotain tiettyä mallia ei löydy hyllystä niin tilaavat. Linssihommat saa kustomoitua tarpeen mukaan, erittäin jouhevasti sillä hionnat tehdään helsingissä. Samoin onnistuu myös pokien korjaukset, modaukset, ohennukset, kiillotukset yms. Vaikka vintageihin tai muualta ostettuihin pokiin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.