Mulla oli käytössä Nu Nile -hiusrasva 2000-luvun alussa. Pikkukaupungista lähdettiin ostamaan sitä muistaakseni Hämeentien Goofin' Recordsista. Inspiraationa ei ollut niinkään fiftarityylit vaan tietyt punkrock-bändit.

Hirveetä tavaraa tosiaan. Muistan, että lämmitin sitä hiustenkuivaajalla, jotta hiuksiin levittäminen sujui helpommin. Eikä se tosiaan lähtenyt päästä helposti shampoollakaan. Mutta pito oli huippuluokkaa.
Vakavissaan noi uudemmat pomadet on aika erilaista tavaraa. Saa lämmitettyä ihan samalla tavalla kuin kuin perushiusvahan, pestyä pois helposti pois halutessaan, kunhan on oikeat aineet käytössä. Kaikki ei myöskään ole mitään high shine-kamaa eli lookin ei välttämättä pidä olla mitään rockabilly-meininkiä.

B2B-myyntiä itsekin vedän ja en (toivottavasti) näytä ihan kliseeltä. Toi vaan helpottaa itsellä hiusten laittamista mihin asentoon ikinä haluakaan.
Onkos joku teistä paremmin perehtynyt partaöljyihin ja vahoihin? Säilyvyys ja käyttöikä kiinnostaa. Tuli tänään ostettua öljy jossa pääainesosana manteliöljy. Noh, manteliöljyn ns. "shelf life" on oikein säilytettynä maksimissaan 24kk. Riippuen mihin sitä on sekoitettu tämä aika voi erinäisten lähteiden mukaan tippua jopa puoleen. Tämä siis luettua tietoa....noh tämäpä puteli on pullotettu näköjään jo 27kk sitten. Kyseessä on myös pumppupullo, eli ei liene se ilmatiivein ratkaisu. Pullossa avattuna käyttöikä merkattu 12kk avattuna.

Onko mulle, ja varmaan aika monelle muullekin kyseisen tuotteen ostaneelle myyty vanhaa kamaa?

(edit: näköjään moni muukin ainesosa öljyssä omaa puhtaana max. 12kk shelf lifen)
En osaa teknisesti faktaa sanoa, mutta omassa käytössä / testissä on jatkuvasti kaapin täydeltä erilaisia pomadeja, vahoja, öljyjä ja muuta grooming -kamaa. Itsellä ainoa ongelma vanhentumisessa on ollut nimenomaan kuivuminen ja sitä ongelmaa ei öljyissä ole ollut ja niitä on itsellä useamman vuoden vanhoja käytössä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.