heyy!

Kaikki sneakerheadit sekä sneakereista kiinnostuneet NYT KUULOLLE !!

Home Of Sneakers on Suomen tämän hetken suurin ja ainut sneakereihin keskittyvä blogi joka tarjoaa monipuolista tietoa sneakereista.

Home of Sneakers blogi tarjoaa:

- Esittelyjä eri brändien malleista
- Myymälä esittelyjä
- Omia kokemuksia
- Tietoa tulevista julkaisupäivistä sekä vinkkejä niiden saantiin
- Yhteistyö postauksia eri brändien/myymälöiden/sivostojen kanssa
- Vinkkejä sneakereiden hoidossa ja puhdistuksessa
- Kustomointi / "korjaus" postauksia

yms. sneakereihin liittyvästä

Miksi tämä blogi syntyi? - Sneakerit ovat suuri intohimo ja päivittäin tulee surffailtua netissä eri sivustoissa ja blogeissa lukemassa uusimmat sneaker uutiset. Yritin pitkään etsiä vastaavaa suomenkielistä sivustoa mutten löytänyt mitään. Siitä se ajatus sitten lähti, suomenkielinen sneaker blogi.

Käy tsekkaamassa itse blogi : http://www.homeofsneakers.fi

Käy myös seuraamassa blogin Instagramia sillä se toimii blogin "uutiskanavana":
https://www.instagram.com/homeofsneakersblog/

Tämän lisäksi blogille on äskettäin tehty Facebook sivusto joten sinnekkin klikkaamaan "tykkää" nappia: https://www.facebook.com/homeofsneakers ... page_panel

Kysymyksiä voi pistää tulemaan ihan täällä foorumissa tai tarvittaessa sähköpostitse homeofsneakersblog@gmail.com

- Home Of Sneakers

EDIT.

Todetaan tässäkin ketjussa, että HoS-saitilla on sovitusti lupa "mainostaa" / postata myös omaa saittiaan koskevaa sisältöä ja päivityksiä.

Yt, Ylläpito
Viimeksi muokannut Home Of Sneakers, 25 Helmi 2016, 01:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hieno juttu, että suomeksi on tällaistakin kaiken niekkamedian rinnalle. Ilmeisesti sneakeriskene ei juurikaan piittaa premiumtennareista? Itseäni kiinnostaa eniten kaikki länsimainen tuotanto, jota isoilta merkeiltä merkittävästi tarjoaa lähinnä New Balance.

Onko muuten ennalta aina tiedossa kun jostakin mallista on tulossa instantly collectable vai onko näissä sijoitustennareissa tuurillakin osanta?
Spectator kirjoitti:Ilmeisesti sneakeriskene ei juurikaan piittaa premiumtennareista? Itseäni kiinnostaa eniten kaikki länsimainen tuotanto, jota isoilta merkeiltä merkittävästi tarjoaa lähinnä New Balance.


Allekirjoitan tämän. Kiinnostais kuulla just jossakin muualla kuin Kaakkois-Aasiassa tehdyistä lenkkareista. Made in USA/UK/Canada/Japan jne.
^Eikai se nyt noin vaikeaselkoinen ollut? Sanoin että mainospostaus ei tyyliltään vakuuttanut niin paljoa että olisin päätynyt blogiin saakka. Voidaan sopia etten ole kohderyhmää jos se helpottaa aiheutunutta pahaa mieltä?
Tuleeko tästä nyt siis virallinen NB- ja Butteroketju?

Plussia siitä että kaupallistuminen ei ole vielä korruptoinut blogia. Negatiivista siitä, että mitään gmail-sähköpostista ei voi ottaa vakavasti kun kerran domainikin jo löytyy.
Aika tylyt vastaukset FJ:lle, onko tää joku juttu että foorumin yhteistyökumppaneita ei saa kritisoida vai mistä moinen? Olen FJ:n kanssa samaa mieltä siitä että aloitusviesti ei varsinaisesti lisännyt mielenkiintoani blogia kohtaan. Kävin kuitenkin vilaisemassa ja vaikka kuvat varsin hyviä ovatkin niin kirjoitustyyli ei luo kovin ammattimaista ja osaavaa fiilistä.
Jiiless kirjoitti:Aika tylyt vastaukset FJ:lle, onko tää joku juttu että foorumin yhteistyökumppaneita ei saa kritisoida vai mistä moinen? Olen FJ:n kanssa samaa mieltä siitä että aloitusviesti ei varsinaisesti lisännyt mielenkiintoani blogia kohtaan. Kävin kuitenkin vilaisemassa ja vaikka kuvat varsin hyviä ovatkin niin kirjoitustyyli ei luo kovin ammattimaista ja osaavaa fiilistä.


Tähän sama. Tuleekohan nyt bannit?

oktopus kirjoitti:Allekirjoitan tämän. Kiinnostais kuulla just jossakin muualla kuin Kaakkois-Aasiassa tehdyistä lenkkareista. Made in USA/UK/Canada/Japan jne.


Ja tähän toinen sama. On ollut pidempään kutina, että muidenkin "hikipaja-merkkien" kannattaisi ryhtyä duunaamaan jotain ns. premium-kamaa lännessä. Toisaalta jengi näköjään maksaa 100 euroa niistä hikipajassakin tehdyistä eli jotkut MIJ Addut lähtisi sitten varmaan 250 eurosta tms.
Viimeksi muokannut jk-, 24 Helmi 2016, 21:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Piilotetusta kaupallisuudesta & kielestä huolimatta mielestäni ihan jepa, että joku jaksaa tuottaa sisältöä kotimaan kielellä. Toivottavasti blogi kehittyy ajan myötä eteenpäin:)
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.