Toisaalta vois aatella et ei ihme et on kauhee lama kun suomalaisten varat vuotaa kaikki ulkomaisiin nettikauppohin.

Kotimainen kysyntä...
Oma lista tulee vähän jälkijunassa. Viime vuosi oli poistojen suhteen selvästi paras, ja sain vähennettyä hutien määrän minimiin, etenkin jälkimmäisellä puoliskolla osumaprosentti oli erittäin hyvä. Koitin miettiä listaa siitä näkökulmasta, että mitkä kamat ovat nähneet eniten käyttöä ja mistä on ollut eniten iloa, eli kaikki kamat ei ole originaaleimpia tai kalleimpia menneen vuoden poistoista:


5) Filson Small Duffle Bag Otter Green
Uudelle viikonloppulaukulle oli tarvetta, ja tämä Filson on täyttänyt sen aukon erittäin hyvin. Laukku on just sopivan iso, että viikonlopun kamat mahtuu, mutta sopivan pieni, ettei ylimääräistä kamaa tule otettua mukaan. Laadukasta tekoa, ja kestää varmasti vuosikymmeniä. Kuva


4) Proper Cloth Light Blue OCBD
Vaatekaapin kulmakivi omilla mitoilla Proper Clothilta. Käytössä viikoittain. Tästä on tullut ehdoton suosikkipaita. Kuva


3) Avovaimon neuloma pipo
Sain tämän joulukuun alussa, ja ollut käytössä siitä lähtien päivittäin. Merinoa, joten pipo ei ole nollakeleillä kuuma, mutta on riittävän lämmin myös -20 asteen pakkasilla. Materiaalit maksoi ~13€, joten hinta-laatusuhde erinomainen.

Kuva


2) Norse Projects Sigurd Scarf
Norsen groupthink-kaulaliina. Sama kuin yllä, eli ollut käytössä päivittäin, lämmittää pakkasilla, mutta ei ole tukahduttava lämpimälläkään säällä. Hinta-laatusuhde tässäkin erittäin hyvä.

Kuva


1) Oak Street Bootmakers Dainite Trench Boot Natural Chromexcel
Vuoden kallein poisto, mutta samalla myös paras. Syksyllä ja alkutalvella käytössä päivittäin. Mukavat jalassa jo alusta lähtien. Ykkösvalinta myös satunnaisille 6km (edestakaisin) hyötyliikuntakauppareissuille.

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.