T-paita-keskustelu avattu omaksi langakseen.

---------------------------------------------------


Kiitokset rakentavasta palautteesta. On muuten järkyttävän vaikeaa löytää sekä "paksuja" että hyvin istuvia valkoisia t-paitoja, nää henkkamaukan paidat ovat tähän mennessä ainoita joiden kanssa olen ulos kehdannut lähteä, ehdotukset kriteereihin sopivista paidoista ovat tervetulleita.
Viimeksi muokannut Arraa, 15 Tammi 2020, 11:28. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Tsekkaa Brothersilta East West t-paidat. Oon hommannu sieltä muutamassa värissä ja just loistava "päällys" t-paita. :)
Arraa kirjoitti:Kiitokset rakentavasta palautteesta. On muuten järkyttävän vaikeaa löytää sekä "paksuja" että hyvin istuvia valkoisia t-paitoja.


Norse Niels, koska malli on pitkähkö slim, kangas tuhtia ja made in Europe.
Itselleni on tulossa Asketilta testipaitaa kuten myös taitaa olla tyyliniekan suuntaan tulossa, että eiköhän täällä kohta ole jonkinlaisia kokemuksia - ovatko paidat mistään kotoisin...
T-paidoille ei löytynyt aiempaa lankaa, mutta nyt sellainen on.

Oma Asketin paita saapui postissa tänään. Koko meni XS / S-vaihtoehtojen välillä painimiseksi ja lafkan poikien suosituksesta valitsin kuitenkin S-koon (short), joka osui nappiin oikeastaan täydellisesti. Fitti on juuri sopiva - ei liian tiukka, mutta ehdottomasti sellainen, että paitaa voi pitää muutenkin kuin aluspaitana. Hihat voisi ehkä olla snadisti lyhyemmät, mutta nämä pystyy kääntämään aika helposti.

Materiaali on suht paksua - paksumpaa kuin omat käytössä olevat H&M (David Beckham) ja Mujit.. Ja ainakin alkutuntumalta tää sopii helposti myös esim irtotakin alle.

En sit tiedä, onko 30e näille sopiva hinta, mutta kyllä tän ensimmäisen ilmaiseksi saadun jälkeen saatan ihan omalla rahalla tilata pari lisääkin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.