kumpikin malli on slimmisti leikattu ja takaa hiukan pidempi kuin edestä.

ehkä mä vaan oon läski nykysin mut normaalisti S koon paitoja (Gustin, Cos) pitävänä näiden S oli haastava saada päälle ja pois. Se tetsaus versio tosiaan hiukan slimmimpi leikkaukseltaan.

Edit: mainittakoon et en kyllä mahdu S koon Merz:in peitoihinkaan vaan 1950's mallikin on L ja pesun jälkeen se oli aika perfecto. M voisi tosin mennä aluspaitana.
Melkein viisi vuotta ollut Asketin pari t-paitaa säännöllisessä käytössä ja ainoina jos ei lasketa urheiluun ja kotona rötväämiseen tarkoitettuja paitoja. Nyt alkanut ilmestymään reikiä ja onhan noiden saumat alkaneet kiertämään ja muutenkin muoto mennyt jo aikoja sitten. Kuitenkin olleet edelleen käyttökelpoisia ja reikääkin paikattu. Ei nyt huonosti kun taisivat olla vielä silloin kun ostin 30 €/kpl. Menevät vielä aluspaitoina hyvin.

Tilalle tuli Merzin 215. Miten nuo ovat muilla kestäneet käyttöä? Voinko odottaa yhtä pitkää käyttöikää kuin noilla Asketeilla?
Minulla on kaapissa KappAhlista yli 15 vuotta sitten ostettuja t-paitoja, jotka ainakin viime aikoina ovat olleet käytössä noin joka toinen viikko, eli ihan säännöllisesti. Eivät ne tietenkään ole mitenkään supersärmässä kunnossa (käytänkin niitä pääasiassa kotona ja urheillessa), mutta ei niistä kyllä millään uskoisi että ovat niin vanhoja kuin ovat.
On tultu siihen pisteeseen, että ajatus keväisestä siirtymästä merinovillaisista aluspaidoista puuvillaisiin t-paitoihin (ja sama sukkien puolella) lähinnä inhottaa. Sukat on helppo paikka mutta mistäs asiallisia ilman päällyspaitaa käytettäväksi sopivia merinoisia t-paitoja ja ehkä jopa lyhythihaisia henleytä? Istuva fitti plussaa ja värit voisi olla klassisia vaaleanharmaata, sinistä, oliivia jne.
Spectator kirjoitti:On tultu siihen pisteeseen, että ajatus keväisestä siirtymästä merinovillaisista aluspaidoista puuvillaisiin t-paitoihin (ja sama sukkien puolella) lähinnä inhottaa. Sukat on helppo paikka mutta mistäs asiallisia ilman päällyspaitaa käytettäväksi sopivia merinoisia t-paitoja ja ehkä jopa lyhythihaisia henleytä? Istuva fitti plussaa ja värit voisi olla klassisia vaaleanharmaata, sinistä, oliivia jne.

Partioaitassa on tolkuttoman hintaisia Formal Friday -paitoja, jos budjetti venyy (ei omaa kokemusta). Noin muuten Varustelekan oma merino t-paita on ollut kovalla käytöllä ja kestänyt hyvin. Tässä tosin raglan-hihat joten ei mene ihan normaalista t-paidasta, uusissa näyttäisi olevan istutetut.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.