^Näyttäis myös olevan kalliita ja tilaus ulkomailta. Käyttö on ihan puhdas utility joten pitää varmaan tilata Särmää testiin. Koko kerrastolle voisi olla myös käyttöä.
Spectator kirjoitti:^Näyttäis myös olevan kalliita ja tilaus ulkomailta. Käyttö on ihan puhdas utility joten pitää varmaan tilata Särmää testiin. Koko kerrastolle voisi olla myös käyttöä.Särmän poolopaita ollut nyt aluskerrastona aktiivisessa käytössä syksyn ajan ja materiaali täyttää ainakin omat kriteerit mainiosti. Tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä päällä märkänäkin, ei haise ja ainakaan vielä ei näy nukkaantumista tai muutakaan kulumaa.
Spoiler:
Tuon arvomerkkilipareen sai onneksi parsittua pois :D


Mikäli t-paita on samaa matskua niin pitäisi siis olla hintaisekseen pätevä ainakin perus ulkoilukäyttöön.
TTS-kokoisena Särmä on fitiltään makkarankuori. Tuntuu liian pieneltä äkkiseltään mutta menee päälle ja istuu kuin hansikas eli aluskerroksena juuri sitä mitä pitääkin. Ei näy ryppyjä läpi tai muuta. Ei kutita juurikaan ja tuntuu hyvältä päällä pikkupakkasessa.

Viitisen kertaa reipas tunnin ulkoilu taaperon kanssa välillä pikkuhikeen eikä haise miltään vaikka kainaloissa pelkkää kosteusvoidetta. Pesukertoja ei siis vielä ole joten kestävyydestä en osaa sanoa.
Tulipa testattua tänään Särmän paitoja. T-paidat kyllä todellisia makkarankuoria ja suhteellisen pitkiä. Sanoisin että vähintään koko ylöspäin jo pelkästään slim fittiin. Kankaan laatu vaikutti kyllä oikein mainiolta ja miellyttävältä päällä.
^Yleensä jos on rajoilla niin joudun ottamaan +1 kokoon mutta nää on kuin mulle mitoitettu. Ja siis aluspaitana nimenomaan, jos ei olisi toista paitaa päällä niin olisi vähän alaston olo. Kun heittää päälle puseron ja takin niin koko alusvaatekerros ei tunnu ollenkaan, ei kutise eikä liiku.

Pitkähihainen tuntuu aavistuksen väljemmältä. Myös pitkissä alushousuissa aika tiukka fitti lähinnä pohkeesta.
Eikös nuo Särmän TST-paidat kuulukin olla aivan ihonmyötäisiä? Tuollahan on nuo merinoiset t-paidat erikseen, oliko näitä kenelläkään testissä?

Suunnittelin merinopaitoja etätöihin, sillä himassa on selvästi lämpimämpi kuin toimistolla ja hiki puskee läpi. Eikä johdu työntekotahdista.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.