Mitkäs liikkeet Helsingissä ovat vaihtoehtoina jos haluaa ostaa käytetyn Rollen? Luotettavuus tärkeämpi mittari kuin halpa hinta. Uusi Rolle lienee poissuljettu saatavuussyistä.
Kellokonttori
https://kellokonttori.fi/

Sepän Viisari
http://sepanviisari.fi/

Nämä kaksi nyt ainakin hyvin tunnettuja ja luotettavia. Itse toistaiseksi asioinut vain kivijalassa ja yksityisten välisillä kaupoilla Rolex-asioissa, mutta nämä kaksi ovat hyvin tunnettuja tekijöitä.

Kronometri myös pk-seudulla, mutta showroom muistaakseni Espoossa.

Longitudista löytyy sitten pirun kovaa vintagekamaa.

Tossa muutama, mitkä ekana mieleen juolahtivat.
Sepän kanssa kannattaa asioida henkilökohtaisesti. Jos kuvat sivuilla onkin kehnoja niin kuvaukseen kellon kunnosta voi luottaa. Ystävällinen, asiantunteva ja luottamuksen fiiliksen luova meininki.

Eikä koskaan ole tullut köyhät & kateelliset -kortti ojossa vielä vastaan...
Sepälle iso suositus siitä, että mies ei käsittele kuviaan. Kysyessä laittaa vielä kasan raakakuvia tulemaan. Useampi trokari kiillottaa ja silottaa photoshopilla kuvissa romusta priimaa ja todellisuus iskee sitten kasvoille kun näkee itse kellon.

Yhdet kaupat tehnyt sepän kanssa. Sepällä kello oli paremmassa kunnossa kuin kuvaus ja kuvat antoi ymmärtää: Hinta oli sopuisa kun vertasi kilpailijoihin. Valitettavasti kello vaati takuuhuoltoa suoriltaan. tämä tosin meni ihan asiallisesti ja todella joutuin.

Vinkkinä nettisivujen selaamiseen: Jos et nettisivuilta myyjältä löydä yhdestäkään kellosta mitään sanomista, kannattaa suhtautua kaikkiin kuviin suurella varauksella. Nuo ylituotetut nettisivut, eivät ole asiakkaan näkökulmasta aina positiivinen asia. Koskaan ei tiedä mitä saa, ennen kuin näkee tuotteen omin silmin. Aikaa vaan palaa kun turhaa lähtee katselemaan.
Pidän itseäni jonkin asteisena kelloharrastajana, mutta Sepästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tosin viimeiset kokemukset yli viiden vuoden takaa. Kun en ole näissä kellosomeryhmissä, en tiedä viimeisimpiä edesottamuksia. Aika usein myyjän ja asiakkaan näkemykset myyntihinnasta tai välirahasta eroavat toisistaan, mutta niin se on autokaupoillakin.
Tulee vähän sellainen puskista ammuskelu -fiilis, huonot sivut, huonot kuvat, huono maine. Mikä mahtaa olla mennyt vikaan noin esimerkkinä? Vai onko sissimarkkinointi menossa?

Voisin lisätä vielä, että konttorin kanssa en ole asioinut koskaan ja ensivaikutelmakin on tässä ehtinyt vajaan kymmenen vuoden aikana nollaantumaan ;)
Kellokonttoriiin olen ollut tyytyväinen enkä ole koskaan kuullut huonoa palautetta. Toki niitäkin voi olla kun paljon tekee kauppaa mutta mielestäni firma (Sami) hoitaa jälkimarkkinoinnin ja muut hommat hyvin. Ranneajalle myös vahva suositus! Hinnoista en osaa sanoa.
kuoris kirjoitti:Sepällä aika huono maine kelloharrastajien keskuudessa mutta kukin tyylillään.


Tähän maineeseen ei ole jonkinasteisena harrastajana vielä itse tullut törmättyä. Lähinnä kuullut samaa, mitä muistakin kauppiaista, että hinnat ovat liian kovat ja omasta vaihtokellosta ei saa tarpeeksi ;) Tämä tosin taitaa olla universaali ilmiö kaiken kaupan kanssa.

Itsellä meni Sepän kanssa tosiaan tuo edellisessä viestissä mainittu kauppa pieleen. Ostin "ei-halutun" kellon ja se seissyt todella kauan varastossa. Jälkiviisaana kello olisi pitänyt käyttää uusiksi testerissä ennen kauppaa, olisi säästynyt turhalta jumpalta. Virheen huomattua kaveri hoiti homman ihan asiallisesti kotiin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.