Tollasia lifters cuttejahan on vaikka kuinka, mutta yritäpä löytää korkeavyötäröisiä laatufarkkua hoikkaläskille. Eli ei ylimääräistä kangasta perseessä tai reisissä.
Fossé Colline kirjoitti:
Tadu kirjoitti:Tollasia lifters cuttejahan on vaikka kuinka, mutta yritäpä löytää korkeavyötäröisiä laatufarkkua hoikkaläskille. Eli ei ylimääräistä kangasta perseessä tai reisissä.

Tuputan aina samaa merkkiä, mutta tämä voisi olla ihan pätevä: https://blackhorselane.com/collections/ ... o-selvedge

Kuvien perusteella epäilen, että istuu juuri epämukavasti lantion ja vyötärön välillä, josta käytössä liukuu sitten lantiolle ellei vyö ole epämukavan kireällä. Voin olla väärässä. Täytyy tutkia tarkemmin. Kiitti!

Oma keskivartalo saattaa olla liian epämääräinen.
Onko heittää ehdotuksia chambray work shirtistä? Iron heartin IHSH-222-IND fittaa todella hyvin, mutta kaipaisin 100% puuvilla chambraytä. Onko jakaa kokemuksia esim Buzz Rickson, Freewheelers tai muiden evalmistajien inhimillisesti hinnoiteltujen (<200€) paidoista? En kaipaa täydellistä boxi reproa vaan saisi olla vaikka hienoisesti slimmattu kuten IH.
Tilasin Cultizmista testiin nuo Japan Bluen J401 Classic Straight -farkut. Melkein hyvät, mutta ei siltikään. Ei tuotteen mitat vastannut ihan kokotaulukkojen mittoja. Materiaali kyllä todella hyvän tuntuista ja muutenkin hyvän näköinen malli, lantiosta vaan vähän liian tiukka.

Sen sijaan samalla tuli tilattua alennuksesta Tellasonin MiUSA vuorattu farkkutakki 16.5oz japanilaisesta selvedgefarkusta. Tuossa meni koko kohdalleen ja erittäin jämäkkää ja laadukkaan tuntuista denimiä viileämmille keleille.

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.