Ehkä aikaisemminkin kysytty, mutta Avignonin koko kiinnostaa. True to size lukee monessa paikassa, mutta osa suosittelee puoli kokoa alas päin? Kaikki Loaket UK 9,5, Astorflexit 44...esimerkkinä, niin mikä olisi oikea Avignoneissa UK 9 vai UK 9.5?
buffon.bj kirjoitti:Varminta toki on käydä koettamassa Cainessa jalkaan :) Kenkien oikea koko kun on niin yksilöllistä, että vaikeaa sanoa juuta tai jaata.


Tämä kävi mielessä ja ostaisin myös mielelläni sieltä, mutta näytti olevan vain mustaa tarjolla.
buffon.bj kirjoitti:Netissä ei näy koko valikoimaa. Ruskeana oli Avignoneja UK9.5- ja 10-koissa vielä muutama viikko takaperin jäljellä.

Avignonit Marron värissä lähti mukaan ja pätevää palvelua tuli saatua.
Parabootin Avoriaz -mallin istuvuus mietityttää. Michaelit on käytössä koossa 42 (TTS) ja tykkään käyttää niitä paksumman sukan kanssa. Avoriazien kanssa ois tarkoitus käyttää kahta sukkaa tai paksumpaa villasukkaa, talvikäyttöön kun menee. Aiemmissa keskusteluissa Avoriazit on todettu omassa koossa liian napakoiksi. (https://tyylit.fi/foorumi/viewtopic.php?f=2&t=5&p=51526&hilit=avoriaz#p51526)

Kannattaisko mennä täydellä koolla ylöspäin? Kiinnostaisi kuulla muiden kokemuksia Avoriazeista, ennen kuin kehtaa tilausta tehdä. Harmittavan vähän löytyy tietoa eri kenkämalleista Parabootin omilta nettisivuilta.
Aikaakin vanhempi vastaus: jos mahdollista, niin Caineen sovittamaan. Mulla on Avoriazeissa ja Chambordeissa molemmissa 44. Avoriazit selvästi paremmin istuvat kapoiseen jalkaani, pituudessa ei eroa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.