Touhis kirjoitti:Mitä mieltä te tai tavalliset kaduntallaajat ylipäätään on Karhusta näin vuonna 2019? Ei paljoakaan ole keskustelua näkynyt kyseisestä merkistä.


Ulkomailla on ainakin nostanu päätään mukavasti viimesen vuoden parin aikana. Erittäin moni lenkkari / casualkauppa ottanu sitä valikoimiinsa. Hyviä lenkkareita mut ite oon silti myynyt kaikki veke hiljalleen kun ei tullu enää käytettyä. Joskus yli 10 vuotta sitten niitä tuli hamstrattua klassikkomalleja 20e pari mm. tehtaanmyymälästä. Hieno ollu silti seurata uutta nousua ja vielä tuota et on saanu jalan sijaa ulkomailla.
manne fresh kirjoitti:Minkälainen laatuvaikutelma Karhun tuotteista tulee nykyään? Joskus 15 v sitten ostetut kengät kesti ainakin puoli ikuisuutta hyvässä pelikunnossa.

Ei kovin hyvä omalla kohdalla. Kangas hieman "pussittaa" tuosta varpaiden kohdalta (johtuu varmaan myös jalan kapeudesta --> nauhat kireällä) ja jokseenkin hutiloidun oloinen viimeistely. Verrokkina New Balance ja Nike huomattavasti siistimmän oloisia. Tykkään kyllä ulkonäöstä.

Nämä siis:

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.