alhazen kirjoitti:Noi eivät ole tennarit vaan suht rumat melkein-wholecutit. Tulee Ecco vahvasti mieleen.


Sama. Ecco- tai Camper-värinät on aika vahvasti läsnä.
Suomalaisella herrainkenkä valmistajalla, joka löytyy Stockmannin valkoimista on ollut jo pitkään tuon tyylisiä jalkineita. En saa nimeä päähän. Tosin Bexleyltäkin löytyi vastaava muutamia vuosia sitten.
En muista nähneeni yhtään hyvää pukukenkätennarihybridiä. Eikun oikeastaan Bexleyllä oli joku yllättävän nätti brogue tennaripohjilla. Vaikea ymmärtää kyllä miksi niistä pitää yrittää yhdistää jotain hybridiä.
Nine kirjoitti:Nike React WR ISPA on mielenkiintoinen. Tässä ei näyttäisi olevan läpinäkyviä kohtia.

Kuva


Vittu että vituttaa muuten tuo tennariskene kun nyt tätäkin launchia sivusta seurasin. SNS, END, SNEAKRS jne. pistää kengän raffleen ja sitten tulee tietty sold out kun raffle on ohi. Samalla BSTN ja muut putiikit, jotka myyvät kengän normaalisti, näyttävät että kokoja ja värejä ihan kivasti saatavilla vielä näin 6h myöhemmin. Ja jos vanhat merkit pitää paikkansa niin viimeistään huomenna noi rafflemestat palauttaa ison kasan monoja myyntiin.

Ihan vedätystä jos multa kysytään yrittää myydä kaikki tennarit raffle-soldout viritelmän kautta ja sitten alejen kautta todellisuudessa...
^ poistin sneakrs app:n kuukausi sitten. Ikinä en ostanut sitä kautta mitään. Loppui kiinnostus tuota pelleilyä kohtaan. En myöskään jaksa osallistua muihin raffleihin. Mr. Porterissa oli kaikki koot tarjolla vielä hetki sitten.
^sama scheisse tuli todettua Jordanien kohdalle. Väijyin Jordan 6 Infraredejä appin kautta ilman onnistumista vaikka laitoin tilaukseen sisään sillä hetkellä kun tulivat myyntiin. Yllätyksenä löysin parin Jumbon Athletes Footista hyllystä paria päivää myöhemmin kun satuin olee lounaspalaverissa naapurissa. Hinta vielä luonnollisesti 20€ appia vähemmän.
^Joo, appin kautta Niket on nykyisin aika tarkkaan tuon 20€ kauppoja enemmän ja Saksasta postit välillä 5-10€ Suomeen eli halvemmaksi tulee. Lisäksi tosiaan noi käsittämättömät rafflet ja paniikkimyynnit, joiden jälkeen sold out kunnes seuraavana päivänä taas saa.

Mutta siis ostin BSTN:ilta nuo, asiallinen kauppa, ennenkin ostanut jotain raffle-soldout kamaa seuraavana päivänä sieltä ilman ongelmia.
Nämä rafflet on toimivaa markkinointia. Nykyään yhä useamman kengän kohdalla halutaan myydä mielikuvaa rajoitetusta erästä, joka vaatii arvonnan ostomahdollisuuteen, muuten botit ostaa myyjän tyhjäksi. Määriä ei yleensä ilmoiteta. Korkeintaan huhupuheita siitä, miten kenkä on rajoitettu ja vaikea saada.

Jossain määrin huvittavaa, että Intiassa tehdyt Yeezy 700 maksavat yhtä paljon kuin valkoiset achilles lowt. Esimerkiksi mulle 330 euroa on edelleenkiin melko paljon rahaa tennareista. Silti Yeezyjen ostaminen vaatii muodollisen rafflen. Ovat niin eksklusiiviset vaikka uusi väri julkaistaan kuukauden värein.

Toisaalta Nike x Off-White kenkien resell hinnat on aivan omaa luokkaansa. Tätä skeneä seuranneena useimmat haippitennareita ostavat on aika nuoria. Sivusta seuranneena pitää olla hyvätuloiset vanhemmat.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.