myyrä kirjoitti:En suosittele, itsellä ja lähipiirissä on ollut kehnoja kokemuksia viime vuosina.

Oolrait, kaverilla muutaman vuoden takaa hyvä kokemus joten sen pohjalta ehdotin. Taitaa kuitenkin hinnat olla kilpailukykyiset? En ole tosin ikinä kelloa huollattanut, niin paha sanoa.
Watch service Finland, miinuksena melko kallis.

E. Lahdessa Kellokeskuksessa muuten ilmeisesti pääsee aika halvalla jos jaksaa sinne asti kiikuttaa. Ainakin rollen huolto oli Hovisepillä 25 pinnaa halvempi kuin Helsingissä Lindroosilla.
myyrä kirjoitti:En suosittele, itsellä ja lähipiirissä on ollut kehnoja kokemuksia viime vuosina.


Jaksaisitko avata hieman kun olisi vaihteeksi huollon tarve käsillä ja pohdin sopivaa huoltopaikkaa.

Omat aiemmat kokemukset tuolta ovat olleet hyviä ja hinnat erittäin kohtuullisia. Tosin kaikki koskeneet perus-ETA- ja Sellita-koneita.
Lähdin sitten tyylillä Ei poistoja -klubista.

Viiden päivän käyntivara, sopiva 40 millimetrin koko ja sentin paksuus. Nyt on sopiva pukukello omiin tarpeisiin.

Kuva
Tänään tuli ja tykkään kovasti. Viiden päivän käyntivara inhouse-koneistolla*, magneettisuojaus hyvä, 40 millin koko ja karvan päälle 10 millin paksuus. Nahkaranneke alligaattoria ja jämäkäntuntuinen, joka vaatii vähän kesyttämistä ja näyttää siksi kireältä ranteessa.

Tässä on pukukello mun makuuni.

* Koneiston valmistaa Richemont-konserniin kuuluva koneistotehdas, joka tekee koneistoja mm. Paneraille ja Cartierille - ja Baume & Mercierille.

Kuva
Longitudi-kokemus:
Vein kellon huoltoon. Työhön kerrottiin menevän reilu viikko ja hintaa muutama kymppi.

Piti sitten itse soitella reilun parin viikon päästä perään että minkälainen homma. Postilla kuulemma vaikeuksia toimittaa osaa. Ok.

Tänään sain kellon haettua. Vilkuilin kassalla erittelyä ja summa olikin satanen ja muutama kymppi. Kuulemma piti vaihtaa pari muutakin osaa. No onhan se ihan järkevää tehdä kaikki samalla kertaa, mutta toisinaan olen odottanut edes soittoa ja suullista varmistusta näissä yllättävissä lisätöissä.

Maksun jälkeen yritin ottaa huoltotöiden erittelyä mukaan, mutta se otettiin takaisin kädestä. Kuitin kyllä sai, mutta siinä tosiaan lukee vain "Huoltotyöt xxx €".

No ei tämä nyt onneksi ole mikään kallis kello ole eli kikkeliskokkelis mitäs läksin ja maksoin. Kirjallisen palautteen antaminen suoraan yritykselle vähän epäilyttää jos siihen reagoi vain tuo huolto-jorkki.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.