Kävin itse katsomatta tuota samaa takkia Aukiassa, kun osuin kulmille. Laatu ja lämmön pito vaikuttaa juuri GC luokalta. En itse pidä hihansuissa olevista resoreista, jotka kyllä pitävät lämmön paremmin takin sisällä, mutta menee Arktiseksi touhuksi. Riippuu mitä on hakemassa, Etelä-Suomessa tyypillisesti pärjää muutamia päiviä lukuunottamatta kevyemmällä takilla. Jos asuu pohjoisempana, niin varmasti käyttöä olisi. Pidin enemmän lafkan kevyt untuvatakeista, joita oli pari mallia kaupan 200+ euroa hintaluokassa. Niillä pärjäisi varmasti myös koko talven, mutta ne olivatkin enemmän pusakkamalleja kuin pitkiä takkeja.
Näyttää Chateaulta ja Chateau on kyllä palvellut hyvin... Chihuahuaa kusettaessa töölöläisellä pihalla. Eli erinomainen rotsi mutta useimmiten liian kuuma, mutta lämmintähän tässä haettiin.
Talvitakin etsintä jatkuu täällä vielä. CG ei oikein nappaa. Onko kellään kokemusta Joutsenen parkoista? Kotimaisuus ois plussaa, kuvassa näyttää sopivalta ja hintakin pienenä yllätyksenä kohdallaan: https://joutsen.fi/collections/miesten-untuvatakit/products/harmaja-untuvatakki?variant=7301905055779

Aiemmin merkiltä ei ole tullut oikeastaan mitään järkevää ulos muualle kuin makuuhuoneen puolelle. Siltä osin laatu on ollut hyvä.

ps. idässä paremmat kuvat. kertonee jotain kohdeyleisöstä: https://trolls-msk.ru/product/joutsen-parka-harmaja-chernyy
Ostin viime talvena Joutsenen Eskimo- takin.
Kuva
Oheisessa blogissa kuvailtiin sämpylätakiksi, ja oikeastaan hainkin juuri sellaista ysäri/seinfeld vibaa (joskin siis miehenä).
https://musla.fi/kirsikka/joutsen-eskimo/

Yhden talven (ja muutaman kylmän syyspäivän perusteella) takki on kyllä erittäin jees. Pikkupakkasilla menee suoraan kauluspaidan tai t-paidan päälle, ja kylmemmälläkin selviää hyvin. Takit valmistettiin muistaakseni pitkälti virossa, mutta mukava silti tukea Suomalaista firmaa. Pääasiassa tuo joutsenen estetiikka on vähän turhan itäänpäin kallellaan, mutta tuo eskimo oli poikkeus sääntöön, muistuttaa mun mielestä ulkonäöltään vähän esim. r-collectionin meininkiä, josta olen myös ruvennut tykkäämään.
On muuten todella nätti. Itelle turkiskaulus on talvirotsissa lähes pakollinen, mut kai sellasenkin tohon sais viritettyä.
Tuli tuosta Joutsen Eskimo -takista mieleen vaimon joskus 90-luvun puolivälissä hankkima Joutsen Polar -”sämpylätakki”. Aika samanoloinen tuota karvakaulusta lukuunottamatta. Päällinen 75/25-puuvilla/polyester.

Älynnyt myös ottaa reilun koon, kun mahtuu näköjään jopa itselleni päälle.

Kuva
Spoiler:
Kuva
Eturaivo kirjoitti:Eliel’s tulee ekana mieleen, tai onko se kohta Caine Clothiers.

Tästä olisi kiva kuulla jotain lisätietoa. Nyt tuli vaan instasta myös bongattua
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.