Kashmir ja merinonneuleet saapui itselle ja on kyllä hyvän oloisia. Nyt löytyykin kaikki tuotteet paitsi college, ja kaikissa toimii M-Short tosi hyvin.

Tykkään kauluspaidassa kanssa hihoista enemmän kuin LG:ssä, taitaa olla hieman slimmimmät hihat, ja kalvosimissa vain yksi nappi, joka on sattumalta juuri sopivassa kohtaa että toimii hyvin kellon kanssa ja ilman. (M-Short muuten vastaa Beams+ M kokoa tosi lähelle.)
Pipot ja huivit myynnissä. Just mietin, mitä väriä lähtee tilaukseen. Molemmat siniset ja harmaa kiinnostaa. Hinnat 50 scarf ja 35 pipo.
Fossé Colline kirjoitti:Vahvaa tekemistä kyllä Asketilta, kovalla tahdilla tulee uutta tuotetta.

Jep. Lähti pipo ja viimein se college. Kaulahuivia pitää miettia myöhemmin. Pitäis ensin löytää joku takki, jonka kanssa huiville olis käyttöä. Tosi hienoja kyllä. Myös kashmir-neuleet kiinnostais. Asketin takkeja odottelen edelleen. :D
Jostain insta-päivityksestä taisin bongata Asketin chinot. Vissiin kankaita ainakin esillä kiertueella. Vai kuvittelenko? Noh perjantaina tyyppaamaan paitoja.
Tadu kirjoitti:Jostain insta-päivityksestä taisin bongata Asketin chinot. Vissiin kankaita ainakin esillä kiertueella. Vai kuvittelenko? Noh perjantaina tyyppaamaan paitoja.

Käväisin Tukholman showroomissa viime keväänä, oli silloin suunnitteilla mutta kuulemma monta mutkaa matkassa. Ei varmaan ihan heti myyntiin kun ei ole hypetetty.
Nyt oli kiertueella kangassamplet mukana ja tyypit kertoivat enemmän myös. Vissiin Tammikuussa olisi tulossa jos oikein muistan, en kiinnittänyt niin paljon huomiota kun chinoja en niin käytä
Pipo, kaulahuivi ja college tuli tänään. Tilasin siis lopulta myös kaulahuivin, koska halusin.

Ensimmäinen ajatus paketin avaamisen jälkeen oli, että miksi sitä edes miettii ostavansa vaatteita muualta. Eihän siinä ole mitään järkeä?

Asketin pipo oli paras pipo, minkä nähnyt missään fitin osalta. Materiaali vaikuttaa laadukkaalta enkä vois suositella minkään muun valmistamia pipoja, jos näitä saa 35 eurolla. Todella jees. Jos tarvii pipoa, kannattaa ehdottomasti laittaa testiin, tässä on kaikki kohdallaan.

College vaikutti fitin osalta erittäin hyvältä ja täyttää omat laatuvaatimukset. Ei ole the real mccoys, mutta omalla tavallaan tyylikäs ja hyvin tehty. Tykkään tosi paljon ja medium short toimii hyvin.

Kaulahuivista en edes viitsi sanoa mitään. Kuvat kertoo kaiken. Olisin voinut maksaa tästä 70-80 euroa helposti. Hyvä vaihtoehto Acnen canada scarffille eikä varmasti ole huonompi vaihtoehto.
Nine kirjoitti:Ensimmäinen ajatus paketin avaamisen jälkeen oli, että miksi sitä edes miettii ostavansa vaatteita muualta. Eihän siinä ole mitään järkeä?


Minulla oli samanlainen kokemus oxfordien kanssa, omalla tavallaan jopa lohdullinen tunne.
T-paidoista en ole aivan vakuuttunut - S long fitti on todella napakka varteeni, kuitenkin hartioista sopiva. Kyllähän siinä seksikkäälle näyttää, mutta välillä haluaa myös rennompaa istuvuutta. Miten paksulta huivi tuntuu?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.