Jaaha, syksy on täällä ja talvi kohta. Aika hakea paria vaatekaapin kulmakiveä viileämmille keleille: Harmaat flanellihousut sekä navy päällystakki. Hintakatto pyörii housujen osalta siellä 120-130e ja takin kohdalla olisi hyvä päästä maksimissaan 300-400e luokkaan. Olisiko minkäänlaisia ehdotuksia? Suitsupply, Uniqlo jne. toki varmasti validit vaihtoehdot, mutta olisi kiva kuulla jos on muita laadukkaita tipsejä. Kiitos!
^Flanelleissa juurikin mainitsemasi Suittari ja Uniqlo vaihtoehdot, muuten taitaa vaatia sen satasen verran enemmän budjettia (esim. Berg&Berg). Kasuaaleimmista vaihtoehdoista isommalla budjetilla ainakin AMI:lla on toimivaa tavaraa, jota saattaa löytää hyllystä erottajan Beamista.
Jos sattuu löytymään jo jotkin hyvin istuvat housut kotoa, niin Luxirelta saat VBC:n flanellit tuohon haarukkaan omilla mitoilla ja yksityiskohdilla.
Itse löysin foorumilta käytettynä, mutta mitä tutkin vaihtoehtoja samalla budjetilla niin parhaiksi vaihtoehdoiksi jäi Cos (89€) tai ADM (125€).
Yksityishenkilö kirjoitti:Jaaha, syksy on täällä ja talvi kohta. Aika hakea paria vaatekaapin kulmakiveä viileämmille keleille: Harmaat flanellihousut sekä navy päällystakki. Hintakatto pyörii housujen osalta siellä 120-130e ja takin kohdalla olisi hyvä päästä maksimissaan 300-400e luokkaan. Olisiko minkäänlaisia ehdotuksia? Suitsupply, Uniqlo jne. toki varmasti validit vaihtoehdot, mutta olisi kiva kuulla jos on muita laadukkaita tipsejä. Kiitos!


Tässä ei nyt tullut ilmi, että minkätyyppistä päällystakkia, mutta tuolla budjetilla lähtisin ehkä noiden mainittujen lisäksi sitten suosiolla katselemaan esim Yooxia.

Linkin kautta rajattu siniset päällystakit hintaluokassa 50-450 euroa. Ja käsittääkseni noista valikoimaan kuuluvista vielä kolmen päivän ajan extra -20% pois. Toki sen jälkeen sitten varmaan tulee taas joku muu alennus.

Muutama poiminta, mitä ainakin voinee suositella, jos koko natsaa ja "italialaistyyppinen" meno kiinnostaa.

Druhmor

Kuva

8 (ei kokemusta merkistä, mutta ei kovin hintava kokeilu ja materiaalit ok)

Kuva

Paoloni

Kuva

Maison Kitsune

Kuva

Hardy Amies

Kuva


Ja laitetaan vielä bonuksena, jos joku sattuis etsimään kasuaalimpaa kaksirivistä rotsia syksyyn, niin tämä McRitchie lähtis halvalla.

Kuva

Ja tagliatore.

Kuva
Olisiko kenelläkään Tres Bieniin -10% alekoodia, jota tuli kesäalejen aikaan ostosten mukana? Jos löytyy eikä ole käyttöä, niin ottaisin kiitollisena vastaan yv:llä.
Noniin, college-paita pitäis saada. MiJ, MiUSA tai vastaavaa mielellään, fiilissyistä. Harmaa, raglan-hihat ja etukolmio hakusessa, kai näistä tarvittaessa vois joustaakin. Sellanen sopifa fitti, että menee kauluspaita tarvittaessa alle, mutta pääasiassa käyttö varmaan ilman farkkujen ja fatigue-housujen kanssa. Ei mikään jäätävä laatikko kuitenkaan. Tuntuu, että aika niukassa on ainakin niissä verkkokaupoissa mitä katselin merkkeinä Velva Sheen, Merz B. Schwanen ym.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.