Farkut löytyi foorumilta, mutta kesäksi on metsästyksessä vähän isompaa vaatetta lihan tarttumisen johdosta. Tarkistellaan aluksi, onko foorumilaisilla näitä lojumassa nurkissa:

- Kesäksi housuja. Avoin monille ehdotuksille, viimeaikoina eniten fiilistellyt workwear tyylisiä housuja (painter, fatigue), vintage armeijahousuja (useammat aktiivisessa rotaatiossa) ja suoria chinoja/pellavahousuja. Koko noin 32/M/50, risesta riippuen vyötärö noin 80+ cm. Pillifarkut ei hakusessa, eli rise saa olla korkea, lahje leveä sekä suora. Miksei myös keskisinisiä faijafarkkuja, raakapuoli kondiksessa tällä hetkellä.
- Pitkähihainen polo/rugby shirt koossa M
- Perinteinen college koossa M. Harmaa swetari saanut viimeaikoina käyttöä, eli täytteelle olisi rotaatiossa käyttöä
- Neuleosasto alkaa olemaan kulunutta, eli klassisissa väreissä sekä turtle neckeille, että pyöreäaukkoisille olisi tarvetta. M
- Paitatakki - pakko kokeilla olisiko käyttöä. M
- Beater Barbouri oliivin värisenä, noin M koossa mahtuisi myös rotaatioon täydentämään sinistä L-kokoista Ashbya
- Curveball: joku överi kesäpaita. Saa olla iso. Yllätä ehdotuksellasi!

Kaikkien osalta hakusessa käyttökledjut, eli kaikkea Uniqlosta ylöspäin voi ehdotella. Täällä päässä olen avoimena ehdotuksille. Punaisia chinoja tai klubitakkeja ei tällä hetkellä tosin haussa, eli suht ajatonta värimaailmaa.
Viimeksi muokannut Panda, 23 Huhti 2023, 14:14. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Ei ole valitettavasti farkkuja tarjota, mutta saat ihan ilmaisen vinkin!

Mulla oli vähän samaa ongelmaa farkkujen kanssa ja paras fittin minkä löysin oli Edwinin Made in Japan regular tapered. Niissä on nyt hiljattain vähän muutettu leikkausta samalla kun mallinumeroista luovuttiin. Mukavasti tilaa reisille mutta ei silti näytä miltään Micmaceiltä mikä oli vähän ongelmana Japan Bluen rennommassa fitissä.

Hesassa löytyy ainakin Pinkomosta suoraa hyllystä ja ehkä myös Beamhillistä. Näitä näkee myös esim cultizmissa aina välillä erittäin hyvillä alennuksilla.
Lue lisää alueelta Ostetaan tai katso uusimmat viestit.