Hakusessa olisi farkut noin koossa 30. Indigoferan Buckit koossa 30 ovat jääneet reidestä pieniksi, eli isompaa persausta hakusessa. Unbrandedin Relaxed Tapered taas niin slimmi pohkeesta, että näyttää pillifarkulta.

Tavoitteena olisi selvedge, pituus noin 30-32. Raw ja perus dad jeans-sininen eniten hakusessa, mutta oikeastaan kaikki sinisen sävyt käy. Mustiakin voi ehdotella. Tuff Tonya testaillessa vyötärö oli sopivimmillaan noin 28-29 koossa, yleensä oikeampi koko on noin 30-31.

Korkeahko vyötärö ehdoton, toki ei tarvitse olla mikään aivan äärimmäinen 1920-luvun rise. Ehdottele ihmeessä, jos on jäänyt nurkkiin pyörimään. Paremman pään japsidenimistä Levikseen, kaikki käy.
Viimeksi muokannut Panda, 29 Tammi 2023, 06:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ei ole valitettavasti farkkuja tarjota, mutta saat ihan ilmaisen vinkin!

Mulla oli vähän samaa ongelmaa farkkujen kanssa ja paras fittin minkä löysin oli Edwinin Made in Japan regular tapered. Niissä on nyt hiljattain vähän muutettu leikkausta samalla kun mallinumeroista luovuttiin. Mukavasti tilaa reisille mutta ei silti näytä miltään Micmaceiltä mikä oli vähän ongelmana Japan Bluen rennommassa fitissä.

Hesassa löytyy ainakin Pinkomosta suoraa hyllystä ja ehkä myös Beamhillistä. Näitä näkee myös esim cultizmissa aina välillä erittäin hyvillä alennuksilla.
Lue lisää alueelta Ostetaan tai katso uusimmat viestit.