Ajattelin tälläistä yleistä ketjua kimppaprojekteille, joita voi sitten lähteä jatkotyöstämään omissa ketjuissaan. Eli, vapaata ideointia ja tässä 2. Ideaa:

1. Crescent Down Works talvitakki, joka perustuisi heidän classico parkaan
+ jenkkivalmistaja, laatu, 100% untuva, värit/tyylit vapaasti valittavissa, onnistuu sivujen mukaan, mutta
- minimi osto on 5k

2. 60/40 parka ylläolevan tai Sierra designsin ym. Samat perusteet.

jos näitä takkeja ei saisi minimimäärää kimpassa kasaan, niin jatkomyynti omakustannehintaan ei liene kovin hankalaa, jos joku ottaa useamman s/m kooissa.
Viimeksi muokannut starsailor, 19 Maalis 2014, 11:44. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vaatekimpoissa on aina istuvuuden kanssa pelko, mutta tälläiset tuotteet on minusta aika helppoja, kun niiden ei tarvi istua täydellisesti. Ainakaan minusta, jollain tuuman rinnanleveyden heitolla ei ole parkojen kanssa mitään merkitystä, kunhan eivät ole liian pieniä.
Voisi, mutta löytyykö niiltä jo mallistosta ns. ajaton takki, joka kiinnostaa tätä kohdeyleisöä? Menee hankalaksi (=ei tule onnistumaan), jos joutuisi tekemään ulkonäöllisiä muutoksia valmistajan takkiin. Lähinnä tästä syystä ajattelin tuota CDW valmistajana, kun heidän malli on sellainen perinteinen ja ihan toimiva. Jos yhtään osaan arvioida, niin tuon CDW takin hinnaksi tulisi jotain 200-300e / kpl, en usko että samaan hintaan saa Joutsenelta takkeja, voi tosin olla väärässä. Pakko silti todeta, että ei tuo CDW takkikaan olisi mikään ikuinen tai laatu merkittävästi parempi kuin vaikka Kiinassa tehdyssä. Halvemmalla pääsisi jos suuntaisi kaukoitään, mutta näissä vaatejutuissa tunnetusti fiilis ja tunne myös merkitsevät.
Miten tuo 60/40 parka, siinä on sellainen tuote, jota voisi käyttää vaikka loppuiän. Aktiviteetit, kaupunki, kevät, kesä, syksy - välikerrosta vain lisäämällä, niin aina toimisi. Sukulaiset pyytävät mökille, niin haluat pukeutua vähän rennommin, mutta et kuitenkaan mihin tahansa. 60/40 parka mukaan ja pysyt kuivana ja lämpimänä.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Crescent Down Works vastasi kyselyyn. Eli $5k on minimitilaus miten muistelin (tästä oli juttua jossain vaatefoorumilla).

Classico Parka 60/40 kankaalla maksaisi $260/kpl ja Montagne parka 60/40 kankaalla $195/kpl. Nuo voi kääntää aika suoraan euroiksi verojen myötä, ellei sitten kikkaile jonkun yrityksen kautta, mutta se on taas sitten toinen juttu. 26 parkaa Suomeen - anyone?:)

Ps. tuolla oli sellainen versio kuin "arctic Montagne parka 60/40" $280 - ottaisin tämän ennemmin kuin Classicon!!!
Joku #tyylit x joutsen olisi kyl erittäin kova veto, jos sellaiseen olis mahis. Uros vois suunnitella.

CDW:ssä vähän sama, et käytännön toteutus ei ihan helpoimmasta päästä. Arvostan kyllä hustlaamista, mutta noi määrät on vaan aika hankalia näin pienessä yhteisössä (keikarin puolelta toki vois löytyä pari kiinnostunutta myös).

Mut joo, kyllä mä itse voisin hyvinkin tollaisen ottaa, jos toteutuisi.
Ne Joutsenen takit on astetta (tai kahta) leveämpiä, mutta muuten varmaan erittäin hyviä. Voisin veikata ettei niillä ole mielenkiintoa tehdä mitään erikoismallia muutaman kappaleen vuoksi, kun pyörittävät kohtuu isoa bisnestä. Sinäänsä ihan hyvä idea tukea Suomalaista työtä, kun täältäkin löytyy tietotaitoa. En tiedä mikä kuvio niillä on, mutta jollain merkeillä on alinhankitayrityksiä Suomessa, jotka tekevät itse tuotteet. Brändi, rahoitus, markkinointi ja myynti on emoyhtiöllä ja tuotanto on ulkoistettu useissa pikkufirmoissa. Jos heillä on oikeus tehdä sivussa muutakin, niin siinä voisi saada samalla laadulla pienen erän tehtyä ottamalla yhteyttä suoraan tähän alihankintafirmaan. Joskus kun haaveilin nahkatakkiprojektista, niin puhuin suomalaismerkin kanssa, joka kertoi heille takkeja valmistavan firman ja käski ottamaan sinne yhteyttä. Heillä ei ollut mitään sitä vastaan. Joku tälläinen kuvio olisi realistisempi pienemmissä erissä - kuvittelisin.
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.