Tuli vain mieleen, että Butteroon voisi ottaa yhteyttä ja kysyä saako niiltä sarjaa tennareita tai mikä on minimimäärä. Jos saa, niin tilataanko kesäkengät sieltä? Lähinnä tälläiset kiinnostaa itseäni, mutta ilman tuota toecapia ja niin, että nahkavuoraus käsittää läpän ja toecap osuuden kengän sisällä (tämä tekee käytöstä mukavamman kuin pelkkä canvas). Jos hinta olisi vähän halvempi kuin 200e/pari, niin projektissa voisi olla järkeä.

Kuva
Hyvä syy lähteä ei poistot -klubista pois. Laitoin jokatapauksessa alustavan kyselyn butteron nettisivujen kautta. Katsotaan saanko jotain vastausta 1. Onko mahdollista 2. mikä on minimimäärä ja 3. hinta?
Voisin mahdollisesti olla tässä mukana. Kerro ihmeessä mikä minimi on jos onnistuu ja mitä maksaa toimitettuna. Veikkaan 20-30 paria.
Ei ole tullut vastausta, kun nettisivujen palautelomakkeella lähetin kyselyn. Pitäisi varmaan ottaa jotenkin virallisemmin yhteyttä. Toisaalta Butteron aw14 mallistoon tuli koko canvas lenkkari, ihan hyvällä dirty-white jne. värillä. Siinä ei ole nahkaista sisävuorausta, mutta loppukädessä kesäkäytössä taitaa olla parempikin ettei löydy. Tietenkin jos isomman määrän saisi tuntuvasti halvemmalla ja halukkaita löytyisi, niin...
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.