gentlemensfootwear.com keräämässä MTO osallistujia hyvin perverssiin kenkään. Simpson lesti. Hintaa normaalisti USD 525 eli noin 410 € toimitettuna. Tässä voisi olla mahdollisuus saada kenkä noin 370 € toimitettuna. Tulee suoraan Carminalta ja maksu menee PayPalilla gfw:lle. 50% nyt ja 50% ennen toimitusta. Lead time noin 3-4 kk. Välttyy mitä todennäköisemmin tullilta ja alvilta ja sen vuoksi hinta näin halpa (gfw ostaa kengät Carminalta VAT 0 ja koska toimitus on kolmikantakauppa-alueella, eivät monot jää tulliin - teoriassa ja todennäköisesti myös käytännössä).

Jos kiinnostusta niin viestiä ketjuun. Selvittelen sitten että saataisiko monot USD 475 / noin 370 €:lla.

Kuva
Jees oon samaa mieltä, että toi on aika sadistinen. Omasta mielestä toi on jo niin ruma, että se viehättää sen vuoksi. Jos kuitenkin saan Carminan koon selville ja ton hinnaksi jää 370 € niin kyllähän se on poistettava kesäkengiksi. Tarpeellinen ostos? No ei vitussa.
Derppi-lankaan matskua sitten kun porukka alkaa nuo jalassa MTOP-kuvia ottamaan...

370e kenkiin läpällä? Kannattasko enemmin säästää sekin raha johonkin pikkusen fiksumpaan hankintaan ja lopettaa kusetushinnoista puhuminen. Tosin "kukin tyylillään" vai miten se meni.
Eikö tällä sivustolla pitäny keskittyä hyviin tyyleihin? Näin muistelen lukeneeni jostain.

Nojoo eipä siinä, jos nää on mieleiset. Nolla pois perästä ja silläkin rahalla saa hienompia tossuja.
tuolla gentlemensfootwearilla tuli vastaan myös toiset todella jäätävät carminat.

two-eyelet wingtip derby
Kuva

juumitähelvettiä
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.