Innostuneena Juhan postauksesta Meermin-ketjuun, laitetaan lanka pystyyn.

Parin viikon päästä tulee käytyä katsastamassa tuo Meerminin tarjonta siellä Trunk-showssa. Mikäli näyttää hyvältä ja jonkinlaisen diilin sais neuvoteltua, niin olisko kenelläkään innostusta tehdä tilausta mokka ptb:sta (ja mennään nyt tolla Rui-lestillä, ellei joku osaa ehdottaa jotain paremmin sopivaa)? Eli alla olevan kuvan mukaan, mutta ei mitään koristeluja.

Kuva

Tämä tuli itselle mieleen siksi, että ptb nyt ei ole kenkämalli, jolle itsellä olis niin älyttömästi käyttöä, mutta mokkaisena voisi toimia ja Meerminin hintaluokassa tuon voisi itsekin testata, mutta toisaalta yksittäisen mto:n suuntaan varmasti toisenlaiseen malliin.


Listaus mukana olevista (päivitetään tilanteen mukaan):

20.8
DLA
Pcck
Juha
Eero
Eturaivo
Corppa
Miikaa
Pepe
Herra X
Herra Y
Kyllä kiinnostaa. Trunkin yhteydessä on vielä hyvä tilaisuus kysellä eri lesteistä. Muistan lukeneeni jostain, että Meerminillä olisi kehitteillä jokin hieman pyöreämpi lesti. Kyse ei siis mielestäni ole Terrystä, vaan täysin uudesta.
Viimeksi muokannut Pepe, 18 Huhti 2013, 09:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kiinnostaa.

Mulle kelpaa Rui ihan hyvin, mutta ymmärrän kyllä alfan pointin muodottomuudesta. Toisaalta en tiedä mikä Meerminin lesteistä sopis paremminkaan ptb/lonkkareihin, tuntuu kaikki muut olevan aika sleekkejä:
KuvaMitä mieltä tästä vaaleesta kumipohjasta, vois toimia?
Kuva

edit: Kysyin nyt vielä Meerminiltä oliko niillä muutenkin suunnitelmissa tehdä ptb:itä noilla spekseillä.

edit 2: Ja vastaus:
we are also preparing a plain toe blucher in Snuff suede but on the Hiro last. Soon available.
Mikäs on meininki tämän suhteen? Onko jengillä vielä kiinnostusta. Jos on, niin pitäisi varmaan aloittaa virittelemään, mikäli vielä tälle kesälle...
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.