Kunhan tässä aikani kuluksi asiaa pohdin, joten heitetään ilmoille...

Skoaktiebolagetin kautta onnistuu mto-tilaukset edustamilleen merkeille (EG, G&G, Carmina). MTO-tilauksen lisä Carminalla on 40% listahintaan, mutta mikäli se on kimppatilaus (6hlö tai enemmän), ni tuota lisää ei peritä, vaan oman käsitykseni mukaan sit puhutaan peruslistahinnasta.

Eli löytyiskö sellasta mallia, mihin jengillä olis kiinnostusta? Itseä on jo pitkään haluttanut tuplat simpson-lestillä, joten se vois olla yks vaihtoehto. Joku mokkanahka ja nahkapohjien sijaan jonkinlaista ohutta kumipohjaa alle. Omaan silmään Carmina osaa tehdä niistä pohjista varsin nätit.

Tämä ei ole nyt varmasti ihan heti ajankohtainen (ottaen huomioon ei-poistoja jne), mutta pidettäköön siis idea-lankana ja alkuna ekalle "tyylit"-mto-tilaukselle. Kommentit tervetulleita.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Ja pitänee tietty vielä kysäistä, että mahtaako tämä olla mahdollisuus, jota Carmina tässä tapauksessa tarjoaa kaikkien "stockistien" kautta. Koska jos niin, niin sittenhän tässä voinee viritellä jopa Saumankin kautta samansuuntaista projektia...
Varsinkin, jos Sauman kanssa ei onnistuisi (luulisi, että onnistuu) ja saadaan se vähintään 6 kasaan, niin voisihan sitä ottaa suoraan Carminaan yhteyttä ja kokeilla sitä kautta, koska Carminalta taitaa onnistua ainakin yksittäis MTO tilaukset suoraan tehtaaltakin?

Idea on hyvä ja kiinnostusta löytyy, joskaan en nyt vielä tässä vaiheessa lupaa mitään. Nahkapohjat ei mun kävelytyylistä tykkää, joten mulle se on varmaan aika lailla kynnyskysymys mallista riippumatta, tuleeko pohjaan nahkaa vai ei. Sinänsä Carmina tarjoaa muutamaakin suht siroa kumipohjaa ja toi Dainiten kaltainen näyttää hyvältä ja näppituntumalta tuntui muistaakseni aavistuksen Dainitea (kovaa) pehmeämmältä. Sille siis puoltoääni, oli malli melkein mikä tahansa.

Täytyy tovi pohtia, löytyykö itseltä enää "tarvetta" uusille tuplamunkeille, koska nykyisetkään ei tällä hetkellä niin paljon peliaikaa saa. Mokkaiset simpson lestillä ja kumipohjalla on kuitenkin sen verran kova yhdistelmä, että sille saattaisi vielä olla itselläkin "tilausta".

Toisena ajatuksena: Carminalta itseä kuummottelisi ehkä kaikkein eniten ainakin tällä hetkellä jotkut balmoral bootsit, ei kuitenkaan liian villiä kontrastia varren/muun kengän välille.. jos ollenkaan. Pohjana sama Dainiten näköinen kumipohja.
Moro kaikille, heti löyty herkkua. Alustavaa mielenkiintoa tällaiseen löytyy toki, esim. CB:n mainitsemat tuplat Simpson-lestillä kuulostaa aikas hyvältä. Lowndesit ois tarkotus seuraavaks hankkia, joten ajais niidenkin asian varmaan hyvin. Ja kumipohjaa alle mielellään munkin mielestä.
Joku vastaava kuin tää skoaktiebolagetin MTO bootsi olis mun mieleen:

Kuva

Kuva

Kuva

Model 80092 in Burgundy cordovan. Robert last. Dainite rubber sole.
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.