3Sixteenin Heavyweightit on parhaita t-paitoja, joihin olen itse törmännyt.

Saatavuus Euroopassa on huono ja L kokoiset on myyty joka paikassa loppuun. Firman omalla sivulla t-paitoja myydään vaan kahden seteissä ja haluaisin yhden sinisen ja yhden harmaan.

Onko kellään kiinnostusta siniseen ja harmaaseen L-koon t-paitaan tältä valmistajalta?

Kaksi kahden paidan settiä kustantaa yhteensä 199 $ posteineen, mutta nykykäytännöllä voi valmistautua siihen, että paketti jää postitulliin ja alvit pitää maksaa päälle. Eli hinnaksi tulee tod.näk. n. 120 € per nassu.

Cultizmilta löytyy myös näitä kahden paidan settejä koossa L. Kahden paidan setin hinnaksi posteineen tulee 103 € per nassu. Any takers?


PAIDAT TILATTU - ELI KIMPPA EI OLE ENÄÄ AJANKOHTAINEN
Viimeksi muokannut Tapsa, 08 Huhti 2019, 11:53. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Miten nuo eroaa Velva sheenista koollisesti? Omilla sivuilla sanoo L koon ptp olevan 21", mutta sitten kerrotaan, että ekassa pesussa lähtee siitä 1.5" pois! Eli, L-koon ptp olisi sitten 19.5", joka on varmaan S tai jopa XS mitta.
Löysin jo yhteistyökumppanin tähän projektiin.

Ite oon pessy kanssa paidat 30c hienopesussa eikä kutistumista ole juuri tapahtunut. Sitten mimmi laittoi sinisen lappua lukematta pyykkiin perusohjelmalla ja siitä tuli melko pinkeä.

Oon ymmärtänyt, että h&m:stä saa femmalla valmiiksi kutistettua t-paitaa jos se on mikä kiinnostaa.
Huippu homma että löysit yhteistyökumppanin.
Tapsa kirjoitti:Oon ymmärtänyt, että h&m:stä saa femmalla valmiiksi kutistettua t-paitaa jos se on mikä kiinnostaa.

Tähän viimeiseen argumenttiin pitää kyllä sen verran tarttua, kun kuulin että Mr Porterilta saa myös valmiiksi kutistettuja hintaskaalalla 20€ - 590€
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.