Muutoksia ei tapahdu ainoastaan maailmalla, vaan synergiat on otettava huomioon myös kotimaisessa toiminnassa.

Tyylit.fi on toiminut nykymuotoisena reilun vuoden, foorumi hieman pidempään. Tänä aikana sivuston kävijämäärä ja yhteistyösopimukset ovat olleet tasaisessa kasvussa. Jotta saamme maksimoitua näkyvyyden ja tulevaisuuden sisältöyhteistyöt, olemme sopineet siirtyvämme tästä päivästä alkaen osaksi Tyyliniekka.fi, Kelloniekka.fi sekä Jokamies.fi-sivustoista vastuussa olevaa Miehistömedia Oy:tä. Lukijoiden tai foorumin käyttäjien ei ole syytä huolestua muutoksesta, sillä ensikuulemalta uhalta vaikuttava yhdistyminen on tosiasiassa mahdollisuus. Yhdistymisellä saavutamme suuremman kävijämäärän sekä blogin että foorumin puolelle. Lisäksi yhdistymisen myötä kykenemme tarjoamaan käyttäjäkuntaa hyödyttäviä sisältöyhteistyökampanjoita.

Käytännön kannalta sivuston kauppa tarkoittaa samalla myös foorumin yhdistämistä osaksi Tyyliniekan foorumia. Koemme, että tällä tavoin suhteellisen rajoittuneena pysynyt viitekehys aihepiirin ympärillä laajenee. Myös moderoinnin kannalta yhdistämisellä saavutetaan synergiaetuja. Nykyiset moderaattorit luopuvat tehtävistään ja moderointivastuu siirtyy Tyyliniekan ylläpidolle. Samassa yhteydessä vanhojen viestien poistaminen ja muokkaaminen siirtyvät ainoastaan moderaattorien tehtäväksi. Nimimerkit, mukaan lukien kirjoitetut viestit luovutetaan osana yhdistymistä Miehistömedian omistukseen. Näitä voidaan käyttää kaupallisessa tarkoituksessa esimerkiksi mainonnassa tai yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävissä promootioissa. Muutosten ja yhdistymisen avulla pystymme paremmin tulevaisuudessa haastamaan myös keikari.comin klassisemman pukeutumisen kilpailluilla SEO-markkinoilla.

Tyylit-blogi jatkaa, kuten tähän saakka, mutta toimien jatkossa osana Miehistömedia Oy:tä. Lukijoille tämä tulee välittymään Tyyliniekan kanssa yhteisinä sisältöinä ja sisällöntuottajina. Tyylit-blogin kirjoittajat pois lukien Iiro eli bowtiepasta jakavat jatkossa osaamistaan myös Tyyliniekan, Kelloniekan sekä mahdollisesti myös tänään avatun viskiniekka.fi-sivuston puolella.

Lisää muutoksista lähiaikoina blogin puolella.

edit. Uudet moderaattorit tulevat poistamaan / editoimaan asiattomiksi näkemänsä viestit ketjuissa ilman sen suurempia selittelyjä.
ylläpito kirjoitti:Lisäksi yhdistymisen myötä kykenemme tarjoamaan käyttäjäkuntaa hyödyttäviä sisältöyhteistyökampanjoita.


Eli tulevaisuudessa kurkusta työnnetään muutakin kuin superstareja?
Vähän kaksijakoiset fiilikset. Toisaalta tämä on tietysti se oikea polku, jos halutaan kasvattaa meininkiä.

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että tyylit.fi säilyy ja korvaa tyyliniekan foorumin vai toisinpäin? Ehkä nimeä ei kannata muuttaa...
Mun mielestä tämä on ihan tervetullut muutos. Keskusteluissa on jo pitkään ollut nähtävissä, että ns. katutyylit kuolevat pois tai degeneroituvat johonkin 1990-luvun fiilistelyyn, mikä mun mielestä on tavallaan tosi harmi, mutta aika aikansa kutakin jne.

Näkisin että saavutettavissa on merkittäviä synergia etuja, ja muutenkin ois jo aika saada nämä pukeutumis hommat koko kansan tietoisuuteen. H&M on tehnyt merkittävää edellä kävijän työtä (seuraten Uniqloa) tuottaessaan esim. kohtuullisen hintaisia selvage farkkuja. Tää foorumi on vähän jumiutunut siihen että hankitaan tarkoituksella vain liian kalliita ja obskuureja kamoja. Suomessa tällainen tie ei kanna, ja siispä toivotankin uuden foorumin lämpimästi terve tulleeksi.

(edit.)

edit 2.
En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta kuulin huhua että Tyylit.fi on suunnittelemassa myös natiivi-applikaatiota iOS- ja Android-alustoille. Haluaisin kysyä, että onko järkevää ignorata Lumia/Windows Phone käyttäjät tässä vaiheessa?

Onko applikaation tarkoitus olla maksullinen vai onko ilmaisuus ja esim. in app purchaset harkinnassa?

edit.
edit 2
Viimeksi muokannut oktopus, 01 Huhti 2015, 15:41. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Onnea molemmille toimijoille, Suomen Yoox ja Mr Porter yhdistyivät viimein. Samaa mieltä oktopusin kanssa, että oli aikakin viedä tätä touhua maanläheisempään ja henkisesti tamperelaisempaan suuntaan.

Ja referraleista palkitsemiselle varauksetonta peukkua. Uusia jäseniä vinkanneille vapaavalintaisia tuotteita esim Hypnon helmiltä?
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.