TIEDOTE

Tyylejä on nyt reilun vuoden verran pyöritetty - kuten lähtökohtaisesti tullaan tekemään myös jatkossa - vapaaehtoisvoimin ja harrastusmielessä. Koska homma ei kuitenkaan ole ilmaista, olemme päättäneet muutamista toimista varainhankintaa sivuston pyörittämistä ja kehittämistä koskien. Tässä kohtaa katsomme olevan kohteliasta ja soveliasta ilmoittaa jatkossa tehtävästä affiliate-yhteistyöstä.

1) Sivustolla tullaan jatkossa käyttämään affiliate-linkkejä. Osa näistä näkyy, kun klikkaa linkkiä sivustolta mahdolliseen verkkokauppaan, osa ei näy. Tarkoitus ei ole tehdä sivustosta mainostaulua, vaan linkkejä käytetään silloin, kun se mielestämme on sisältöön sopivaa ja tarkoituksenmukaista.

2) Foorumille on asennettu ohjelma, joka muuntaa jokaisen kirjoittajan mahdollisesti postaamat linkit affiliate-linkeiksi. Tämä tapahtuu luonnollisesti vain siinä tapauksessa, että tyyleillä on jonkinlainen affiliate-sopimus kyseisen verkkokaupan kanssa.

Mikäli joku kokee, ettei halua tällaista toimintaa tukea, voi linkit ja alevinkit jatkossa postata toki ilman varsinaista linkkiä mainittuun verkkokauppaan. Ylläpito ei luonnollisesti tule lisäilemään kenenkään postauksiin linkkejä yhtään minnekään.

Ja tähän liittyen, mahdollisuuksien mukaan pyrimme jatkossa tottakai neuvottelemaan mahdollisten yhteistyökumppanien kanssa diileistä, jotka hyödyttävät mahdollisimman fiksusti sivuston ja foorumin lukijoita. Näistä tiedotamme tässä ketjussa.

Terveisin,
ylläpito
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.