Ja viimeisenä kategoriana avataan vuoden #tyylit-teko, sarja jossa tosin tänäkään vuonna ei äänestetä. Viime vuonna palkinto jaettiin itseoikeutetusti Keikarille / Villelle, jota ilman ei tyylejäkään tuskin koskaan olisi perustettu.

Varsinaisen sarjan lisäksi tällä kertaa jaetaan muutamia erityisiä #kunniamainintoja niille, jotka ylläpidon mielestä ovat sellaisia ansainneet.

Vuoden #tyylit-teko - UROS TAIKKIIN

Teko-kategoriassa palkinto menee tällä kertaa - pyytämättä ja yllättäen - tulevalle VISVIMIN pääsuunnittelijalle, Suomen suurimmalle m-kokoiselle SWÄGLORDILLE, eli urokselle.

Ensimmäisellä yrittämällä TAIKkiin on suoritus, johon moni ei pysty. Elefantin kokoiset onnittelut, koko foorumi varmasti seuraa mielenkiinnolla mihin tie vie...

Kuva


#tyylit-kunniamaininnat

Lean Garments
Lämmittelyä instagramin puolella, sitten rytinällä myös foorumitietoisuuteen ja varastot tyhjiksi. Hienoa, että Suomestakin nousee uusia brändejä ja "uusia innovaatioita" myös #menswearin puolella. Jatkoa odotellessa...

Juha
Onneksi on olemassa joku, joka hanskaa foorumin ja blogin teknisen puolen. Ilman tätä kaveria tuskin mitkään bugit tulisivat fiksattua ja koko foorumi olisi todella paljon nihkeämpi käyttää. Myös tuleva blogin uusi ja uljas ulkoasu on tämän miehen käsistä, joten hattu päästä ja iso kiitos.

Spoiler:
(tämähän on samalla säälittävä yritys korvata sitä, ettei mies saa näkemästään vaivasta hyvää mieltä kummoisempaa kompensaatiota)


Suavo
Nimimerkki ja mies nimimerkin takana, joka #tyylit-kenkäpäivänä tuli, näki, voitti. Mies jätti pokeri-illan väliin, mutta laittoi kyllä jatkoilla all-in pöytään.

"Tärkeintä on tyylit" - Isojen drinkkien mies.


Delaney
Viimeinen kunniamaininta menee keskinkertaiselle tamperelaiselle, jonka kommentit useimmiten saavat hymyn huulille, tavalla tai toisella. Erityispisteet usein toistuvasta "insinööri-kortin" vilauttelusta.

Kuva
Näiden lisäksi tahtoisin kohottaa craft beer -maljan koko ylläpito- ja sisällöntuotantojengille kahdesta syystä:
- mestarillinen tough viking -yhteistyö ja bloggaus
- tyylit.fi x sauma ja tyylit.fi x my o my lookbookit

Chapeau, tyypit.
Kuva
Kaikille voittajille!

Vuoden tyylit-teko oli kyl aikamoinen saavutus, mutta kun on instan (tai whatsapin) puolelta tsiigaillut esim noita mallistokuvia ja ennakkotehtäviä, niin tajunnut kyllä hyvin millä tonne menty sisään. Hyvää duunia, tyylit-teon rima nostettu korkeelle tätä vuotta ajatellen.

ylläpito kirjoitti:Suavo
"Tärkeintä on tyylit" - Isojen drinkkien mies.

Illan resepti oli jotain tähän suuntaan:
1 2 osaa Hendrick's Giniä
3 1 osaa Tonicia
Siipale kurkkua
Viimeksi muokannut bowtiepasta, 08 Tammi 2015, 16:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Taisin olla ite aikoinanin vähän naamat kun Paul Gilbertin keikalla Suavoon törmäsin ja muisti pätkii mutta vaikuttaa hienolta mieheltä!
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.