Kuka oli vuoden 2014 #kovinpoistaja

Äänestys päättyi 15 Tammi 2015, 12:00

riku_
11
24%
MrMan
19
41%
manolo
16
35%
 
Ääniä yhteensä: 46
Jälleen on rahaa palanut ja poistoja on tehty. Välillä asiaa sivuavassa langassa on ollut sen verran kova meno, että heikompaa voisi hirvittää.

Osaksi ylläolevasta johtuen, tänä vuonna raati päätyi tiputtamaan kategorioista "kovimman poiston" pystin ja palkitsemaan vain kovimman poistajan. Kuten eräs ylläpidon jäsenistä totesi, “meno on mennyt niin sairaaksi, ettei oikein mikään tunnu enää miltään”. Poistojen yleisesti kova taso joht näini myös siihen, ettei mikään yksittäinen poisto tänä vuonna noussut ylitse muiden.

Sen sijaan vuoden 2014 osaltakin on siis syytä antaa kunniaa ja mainetta niille, jotka talouden pyörien pyörittämiseksi ja oman mielihyvänsä maksimoimiseksi ovat työtä tehneet. Raati on jälleen ehdokkaita valitessaan antanut arvoa niin yksittäisten poistojen eeppisyydelle, hankintojen linjakkuudelle, omasta tyylistä kiinni pitämiselle kuin myös itsehillinnän totaaliselle menettämiselle.

Ja ehdokkaat ovat...

1) riku_

Ensimmäisenä ehdokkaana on mies, jonka poistoissa näkyy oma tyyli kautta ja linjan. Vuoden aikana kaappiin on päätynyt Tech fleeceä, lambrettonea, Commonia ja muita perustennareita, Niken harvinaisempia malleja sekä myös hyvällä maulla valittua Uniqloa. Poistotahti on pysynyt tasaisen varmana koko vuoden.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Lisää rikun poistoja täältä.

2 ) MrMan

Toisena listalta löytyy mies, jonka poistot ovat saaneet varmasti monet, varsinkin kasuaalimman tyylin ystävät kateellisiksi.
Goodwear Leatheria, Buzz Ricksonia, RMC:tä, Spiewakia ja siihen päälle sitten perus butteroita, Mismoa, Aldenia ja mitä näitä nyt on...

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Lisää poistoja ja viestejä MrManin suunnalta löytyy täältä.

3) Manolo

Ja viimeisenä ehdokkaana esiin listan #menswear-edustaja manolo. Myös erittäin linjakasta työtä niin poistojen kuin postausten osalta. Luonnollisesti Brunelloa, lisäksi Isaiaa, Loro Pianaa, Incotexia, Sunspelia jne, eli juuri niitä merkkejä, mitä tumblerin pyörittäjät kuolaavat hiessä, mutta eivät kuitenkaan koskaan pysty itse poistamaan. Bonusta myös vuoden aikana tulevia trendejä enteillen hankitusta kullivyöstä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

manolon viesti- ja poistohistoriaa voi tarkastella täältä.

Miten on, kuka oli vuoden kovin poistaja?

Äänestysaika päättyy 15.1.2015 klo 24.00
Kiitokset ehdokkuudesta, tosin aiheuttaa hieman itsetutkistelua tuhlauksen suhteen. Kovia poistoja on muillakin, vuoden 2013 ykkösellä joona:lla oli viime vuonnakin muistaakseni kovia hankintoja (TOJ, Viberg) vaikka nyt ei ehdokkuutta tullutkaan. MrManilla myös hyvät poistot.
Vuoden poistaja on kyllä kovin arvonimi ja todiste tyyliharrastuksessa etenemisestä, minkä voi ylipäänsä saada. Rikulla on ollut johdonmukainen linja ja tasainen poistotahti koko vuoden, eli mielestäni vuoden poistaja.

MrManin kamoista en oikein osaa sanoa, kun en noista Buzz Ricksoneista ja muista vastaavista oikein mitään tiedä. Kuitenkin poistojen saamien kommenttien perusteella niiden on oltava varsin kovaa kamaa. Niukasti jää Rikun taakse tällä kertaa. Samoin Manolo italosettien edustajana. Tosin kullivyö ansaitsee erityisen maininnan.

Ilman ehdokkuutta jääneistä kovia ostamaan olivat ainakin DonL, uros, pasta ja tietysti joona, jolla tosin loppuvuosi oli ainakin foorumin puolella hiljaisen puoleinen. Varmaan jäi vielä joitakin kovia poistaja ilman mainintaa.
Pelkkä ehdokkuus täyspäiväisenä opiskelijana on jo kova juttu. Voin vannoa että kullivyöt alkaa heilumaan toden teolla tänä vuonna ja olen valmis kantamaan edelläkävijän raskaan taakan :smoke:
kaikkilta kandidaateilta kovia poistoja, mutta mun kirjoissa kahden poistetun Viberg parin mitalla ääni meni MrManille. Ja toki myös mm. syksyn takki + neulepoistot erittäin kovia.

pakko arvostaa korkeelle myös mm. Ulsterin linjaa.

Ja vaikka JOULUMESTARI ei paljoa huudellut poistoistaan, niin syksyllä taisi tulla #musta hoidettua kerralla kuntoon (cordovan Vibergit ja Ten C:n parka + shearling liner jne.).
Ääni MrManille koska joka ikinen artikkeli pelkästään yllä kuvatuista herättää jo sietämätöntä rättikateutta. Erityisesti repro-osasto on aivan huikea.

Kaikki kolme finalistia on kyllä paikkansa ansainneet. Rikun poistot komeasti linjassa toistensa kanssa. Manolon kommentti opiskelijabudjetista lämmittää kanssaopiskelijan mieltä :D
joona kirjoitti:Ja vaikka JOULUMESTARI ei paljoa huudellut poistoistaan, niin syksyllä taisi tulla #musta hoidettua kerralla kuntoon (cordovan Vibergit ja Ten C:n parka + shearling liner jne.).


Eikä unohdeta mustaa Mismoa! :D

Oon aika pitkälti lopettanut kaiken materian kuvaamisen ja siitä julkisesti kertomisen oikeastaan missään. Parempi näin.

Toisaalta, @joulumestari tota varten ois tietty kova.

--------------------------

Kovia poistoja kaikilla, ääni meni tällä kertaa Rikulle.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.