Kuka oli vuoden 2014 #tulokas

Äänestys päättyi 15 Tammi 2015, 10:06

DonL
19
41%
jworlin
23
50%
Ritual
4
9%
 
Ääniä yhteensä: 46
Aika valita vuoden 2014 #tulokas. Uusien tulokkaiden osalta mennyt vuosi oli tasainen, mutta ehkä hieman laimeampi kuin 2013. Vuoden 2013 tulokaskategorian vaihtoehtojen runsautta toki edesauttoi se, että vuosi oli suurimmalle osalle joukkoa ensimmäinen vuosi foorumilla ja lopulta vuoden tulokkaan palkinnon pokkasi Oktopus.

Viime vuonna uusia käyttäjiä rekisteröityi kiitettävästi, mutta moni on ehkä hieman empinyt uskaltaako sitä lähteä aktiivisen kirjoittamisen ja osallistumisen tielle vai onko kuitenkin turvallisempaa pysyä hieman vahvemmin kiinni oikeassa elämässä ja jättää postaaminen internetsissä muille... Toivottavasti tänä vuonna näemme entistä enemmän aktiivista osallistumista.

Mutta sitten ehdokkaisiin vuoden tulokkaaksi 2014.


1) DonL
Mies, joka jo aloituspostauksessaan foorumille mainitsi EG:n & liviit ja kirjoitti tulokkaista myös vuoden aikana eniten viestejä, ansaitsee ehdottomasti paikan tulokas-ehdokkaiden joukossa.
Bonusta aktiviisuudesta vinkki- ja linkkilangassa kuten myös etenkin loppuvuodesta aktivoituneesta IG-tilistä. Toki toivottavaa olisi, että jatkossa myös mtop-ketjussa edustusta näkyisi enemmän.

DonL:n postaukset täältä.


2) jworlin
Vaikka rekisteröityminen foorumille tapahtuikin jo marraskuussa 2013, jäivät pelit edellisellä kaudella sen verran vähäisiksi, että jworlin nousee vuoden 2014 ehdokkaiden joukkoon. Vaikka postausten, poistojen ja kuvien perusteella länsirannikon mies on tyyliltään varsin monipuolinen, tässä äänestyksessä tehtäväksi lankeaa #menswear-puolen miekan kantaminen. Plussaa valintaraati antaa ehdottomasti laadukkaista mtop-kuvista, joita toivon mukaan jatkossa nähdään vielä aktiivisemmin.

jworlinin postaukset täältä.

3) Ritual
Vasta kesäkuussa 2014 foorumille rekisteröitymisen tehnyt Ritual nousee ehdokkaaksi sekä suhteellisen vahvan viestillisen panostuksen mutta ennen kaikkea #tyylit-kenkäpäivän johdosta, jonne mies tuli "varta vasten" Vaasasta asti ja uskaltautui jopa jatkoille pahamaineiseen Eiraan täysin ennalta tuntemattomien tyyppien kanssa. Edustaa tulokas-kolmikosta ehkä eniten niin kutsuttua "black swag"-linjaa.

Ritualin postaukset täältä


Kuka siis on mielestäsi ollut vuoden tulokas, kenellä on ollut parhaat jutut, vinkit tai kuka muuten on tehnyt vaikutuksen?

Äänestysaika päättyy 15.1.2015 klo 24.00
Ritualilla tosiaan vahva sisääntulo tyylit-kenkäpäivässä. Mies tosin jäi loppuillasta Suavon varjoon... Kuitenkin DonL:n vahva panos aktiivisen kirjoittelun ja insta-sisällön osalta pitää huomioida, joten oma ääneni menee hänelle. Jworlinin panosta MTOP-lankaan ei pidä kuitenkaan vähätellä. Harvalla täällä on yhtä laadukkaita kuvia.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.