No niin…

Tyylit-foorumi selvisi toisesta kokonaisesta vuodestaan, rekisteröityneiden jäsenten määrä kohosi ja yhä suurempi määrä jengiä aktivoitui myös kirjoittamaan. Jonkin verran saatiin aktiivisuutta myös muuten, blogi näki päivänvalon, ensimmäinen #tyylit-lookbook julkaistiin ja jotain tapahtumaakin tuli järjestettyä.

Jälleen siis iso kiitos ja hatunnosto kaikille, jotka ovat löytäneet tiensä foorumille ja tehneet tästä edelleen Suomen keskeisimmän ja tyyleiltään siisteimmän internets-yhteisön.

Tänä vuonna ainakin blogin ulkoasu tulee hieman uudistumaan ja eiköhän blogin puolella tulla hieman muutakin kehitystä näkemään. Hieman vaikeaksi on osoittautunut järjestää mitään trunkshow-meininkejä tänne Pohjolaan, mutta jatkamme duunia näiden suhteen. Myös jonkinlaisia vapaamuotoisempia kokoontumisia lasillisten äärellä on tarkoitus järjestää ennen vielä ennen kesää.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tässä vaiheessa on kuitenkin syytä syytä katsella menneeseen vuoteen ja poimia maininnanarvoiset suoritukset, tapaukset ja ilmiöt. On siis aika kaikkien aikojen toisille, nyt jo perinteeksi muodostuneille #tyylit.fi-awardseille.


Kategoriat ja ehdokkaat on valittu viime vuoden hyväksi havaittuja sarjoja mukaillen - muutamia muutoksia mukana toki on - ja ne perustuvat jälleen varsin suppean, mutta ehdottomasti ammattitaitoisen raadin näkemyksiin.

Varsinaiset äänestys-ketjut, ehdokkaat ja "perustelut" julkistetaan torstai-aamuna.

Tässä vaiheessa julkistettavat kategoriat ovat seuraavat:

#2014 kovin poistaja
#2014 foorumitrendi
#2014 tulokas
#2014 instagram-tyylit
#2014 #tyylit-teko

Lisäksi ylläpito tulee muistamaan yksittäisiä, ansioituneita henkilöitä erityisillä kunniamaininnoilla.

Ehdokkaat julkistetaan siis torstai-aamuna, joten aikaa on vielä vaikuttaa… Mikäli on mielessä joku aihe / alue / kategoria / kunniamaininta, jonka ehdottomasti haluaisit mukaan, niin tässä vaiheessa on aika nostaa kättä pystyyn ja ääntä kuuluviin. Nyt ei muuta kuin selailemaan ketjuja ja tekemään omia veikkausrivejä ehdokkaista. Keskustelu, huomiot, ideat ja mielipiteet ovat toki vapaata jo nyt.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.