Hei onkos aikataulua tiedossa vielä, varmaan joskus iltapäivällä tai illemmalla kun osa jo töissä tuossa vaiheessa? Olisi kätevä tietää vähän kun koitan päästä paikalle Tampereelta ja yhdistän reissuun muuta päiväohjelmaa.
Tarkkaa aikataulua ei vielä ole, mutta iltapäivällä todennäköisesti kuitenkin aloitellaan ja jatketaan siitä sitten iltaa kohti.
No niin, nyt löytyy sitten facebookin puolelta myös tapahtumana.
https://www.facebook.com/events/281880475919938/


Tuo lähinnä siksi, että tiedettäisiin hieman, kuinka paljon jengiä on tulossa - eli jos vaan viitsitte, niin käykää ilmoittamassa osallistumisestanne.

Tarkoitus on mennä aika matalalla profiililla, eli mitään telttoja tai muita ei ole luvassa, vaan hyvin yksinkertaista grilli, sapuskat ja kylmälaukku-menoa. Eli jos meinaa viipyä pidempään, niin viltit mukaan ja on mukavampi sitten istuskella.
Kiitokset kaikille, jotka paikalle eksyi!

Ja erityisen iso kiitos Mikalle (@Pasteur) ja Hannekselle, jotka hoitivat 95% koko homman järkkäilyt, pitivät rillin kuumana ja juomat kylminä.

Hieman kuvia tulossa blogin puolelle piakkoin.
Pääsin vasta aivan lopussa mestoille mutta hauska nähdä jengiä, sekä vanhat tutut että uusia naamoja. Iso kiitos järjestämisestä!
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.