Kenellä on ollut vuoden 2013 kovimmat instagram-tyylit

Oktopus
16
38%
uros
5
12%
DLA
14
33%
riku_
7
17%
 
Ääniä yhteensä: 42
Koska IG:lla on ollut vahva osuus tyylien kehityksessä, on (pelkkään mtop-ketjuun postaamisen sijasta) paikallaan tarkastella sitä, kenellä käyttäjällä on tänä vuonna ollut "kovimmat" IG-#tyyliti. Kyse ei siis tässä kategoriassa ole pelkästään #tyylit-tagilla varustetuista kuvista, vaan siitä, kenellä foorumin käyttäjistä on visuaalisesti siistein elämä (lol) ja kuka mm. mtop-seteillään on toimittanut linjakkaimmin. Ehdokkaita valittaessa arvoa on annettua myös postaamistiheydelle, "tykkäyksille" ja hashtagien määrälle.

1) Oktopus (http://instagram.com/oktopushup)
Hienosti ja taidolla otettuja kuvia (kun silmää on, niin sitä on), kenkiä, tyylejä, kahvia, ruokaa ja marjanpoimintaa.

Kuva
Kuva
Kuva

2) uros (http://instagram.com/urosofficial)
Perusmieheltä perusmiehille. Tyylien edelläkävijä aka tietäjä. #usvagram nevöfoget

Kuva
Kuva
Kuva

3) DLA (http://instagram.com/dresslikea)
MTOP-tyylejä, burgereita ja matkustamista - wannabe-highlife. Kuvien määrässä mitattuna eniten #tyylit- postauksia.

Kuva
Kuva
Kuva

4) riku_ (http://instagram.com/riku_h)
Mustana hevosena äänestykseen nousee foorumin kiistaton denim-päällikkö. Kesäkuusta lähtien varmaa ja vaivatonta suorittamista mtop-rintamalla. Ensi vuodelle raati kuitenkin toivoo lisää monipuolisuutta.

Kuva
Kuva
Kuva

Kilpailu ehdokaspaikoista oli kovaa ja kunniamaininnat menevätkin sarjassa seuraaville: @jyysopeltonen, @tuomasvalimaa, @juha3000 sekä @lawryaalto
Jahas, tuotanoin... #usvagram #tietäjä ansaitsisi kyllä äänen, mut ehkä jossakin toisessa kategoriassa. Sama pätee myös rikun erittäin tasaisen kovalaatuiseen suorittamiseen tyylirintamalla.

Sarjan kriteereiden johdosta mun ääni kolahtaa kuitenkin DLA:lle, kun en itseäni (lol) viitsi äänestää. DLA tappaa talossa ja puutarhassa, sekä kotona että ulkomailla. Kosmopoliitin elämä. Peukkuu.

Myös shortlist on kova, muutama poiminta sekä ehdokkailta että sieltä:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Hyviä instagram-tyylejä vaan ens vuodellekin kaikille. Vähemmän filttereitä (tai sit vaan parempia filttereitä!) ja kaikkee sellaista.
Kiitokset ehdokkuudesta ja äänestäneille. Lupaan monipuolistaa ensi vuonna hankkimalla App:n, jolla voi tehdä "nelikenttä"-kuvia. Tyylit tosin pysyy samoina, vähän eri kuvakulmista.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.