1) #tyylit.fi "julkisuuteen" (Ville Raivio)
Pyytämättä ja yllättäen tapahtunut tyylien esiinnosto toisella foorumilla sai varmasti suurimman osan tietoiseksi koko foorumin olemassaolosta. Tämän jälkeen kaikki onkin sitten historiaa ja iso kiitos siitä kuuluu myös maan klassisen pukeutumisen johtoblogin pitäjälle.

Ja koska tässä on kyseessä sen luokan suoritus, että vaihtoehtoja on turha etsiä, niin tähän ei myöskään ole lähdetty.

#tyylit.fi haluaa tällä kunnianosoituksella kiittää keikari.comia kovasta duunista. Ilman keikaria ei olisi tyylejä.Lohdutuspalkinto sarjassa menee JKL:lle erityisen hienosta työstä verkkokauppojen metsästämisessä. Miehellä tuntuu olevan huikea kyky löytää (erityisesti italialaisia) verkkokauppoja, joista suurin osa ei ole kuullutkaan, kuten perustamastaan verkkokaupat-threadista voidaan huomata. Hienoa työtä uusien vaihtoehtojen löytämiseksi.
Tähän sopis erityismainintana imo #Tyylit tumblrin ylläpitäjät, yks parhaimmista insp. lähteistä tällä hetkellä..
Ketäs sitä muuten ylläpitää? Ja Facebookia?

Villelle ja muulle quaker-jengille tosiaan pisteet, ja lämpimät kiitokset johdatuksesta tänne. Esim. nahkakenkien hivelyä varten haen kuitenkin edelleen tietoni Keikarin puolelta.
Kyllä, hyvää jengiä on keikarin puolelta tänne virrannut!

Aika suureen osaan siellä nähdyistä kengänhoitovinkeistä suhtautuisin kuitenkin varauksella.
J-B kirjoitti:Ite haluan kiittää JKL:ää, kuten DLA mainitsikin, verkkokauppojen listaamisesta. Hyvää duunia!


Jep, sama juttu! Myös se viesti, missä käytiin läpi perusteellisesti miten google kuvahaulla yms. voi hakea kaiken maailman kamaa oli varsin ansiokasta duunia. Meni varmaan viis yötä selatessa jotain japanilaisia entuudestaan tuntemattomia kauppoja läpi sillä menetelmällä.
JKL kirjoitti:Tähän sopis erityismainintana imo #Tyylit tumblrin ylläpitäjät, yks parhaimmista insp. lähteistä tällä hetkellä..

oktopus kirjoitti:Ketäs sitä muuten ylläpitää? Ja Facebookia?


Kiitos kiitos. Tumblr on tällä hetkellä aikalailla allekirjoittaneen käden alla ja Facebookin osalta sitten päivityksiä hoitelee kuka sattuu ehtimään / muistamaan.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.