Kuka vuoden 2013 kovin #tyylit-poistaja?

joona
29
62%
Spectator
16
34%
Pepe
1
2%
JKL
1
2%
 
Ääniä yhteensä: 47
Kun palkitaan vuoden kovin yksittäinen poisto, on toki syytä huomioida myös kokonaisuudessaan vuonna 2013 talouden pyörien pyörittämiseksi ja oman mielihyvänsä maksimoimiseksi työtä tehneet. Raati on ehdokkaita valitessaan antanut arvoa niin yksittäisten poistojen eeppisyydelle, hankintojen linjakkuudelle, omasta tyylistä kiinni pitämiselle sekä myös itsehillinnän totaaliselle menettämiselle.

1) joona
"Buy less - buy best". Viberg, TOJ, Ten-C kompattuna butteroilla, mismolla ja muilla herkuilla. Mahdollisesti suurimmalla prosentilla sellasia poistoja, jotka kelpaisivat jokaiselle foorumia selaavalle.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

2) Spectator
Kuten asia "rahaa palaa"-ketjussa ilmaistiin "Ei poistoja => alennusmyynnit => konkurssi". Tiukan ei-poistoja-jakson jälkeen mopo karkasi arvostettavasti käsistä ja vuoden aikana on ovista ja ikkunoista virrannut kamaa neuleista ja laukuista kauluspaitojen ja tennareiden kautta aina polkupyörään. Erityismaininta myös liivipoistoista, jotka vielä hetki sitten olivat kuitenkin miehen omalla "liekinheitintä näille"-listalla.

Kuva
Kuva

3) Pepe
Vahvaa ja vankkumatonta työtä virastoajan kuluttamiseksi nettikauppojen läpikäymiseen. Ei ylilyöntejä eikä pettymyksiä, mutta linjakkaita poistoja varsin tiiviillä frekvenssillä. Kruununa eskaloitunut kellokuume ja sen aiheuttamat hankinnat.

Kuva
Kuva
Kuva

- JKL
Foorumin #menswear-osaston johtohahmoja. Myös tämän kaverin kohdalla oma tyyli näyttää löytyneen ja poistot, joissa ei tingitä laadusta, henkivät tätä kerta kerran jälkeen.

Kuva
Kuva
Kuva

Ehdokkaiden viestihistorian (tai "rahaa palaa"-ketjun) selaaminen auttanee tarvittaessa äänestyspäätöksen tekemisessä.

Mustan hevosen paikat menevät J-B:lle, joka kuitenkin valitettavasti joutui kilpailemaan ehdokkuudestaan joonan kanssa sekä manololle, jonka Cuci-poistot eivät tällä kertaa aivan riittäneet maaliin asti :smoke:
Spectatorin shopping frenzy oli lähellä tuoda voiton kotiin, mutta joonan viimeisin apinahankinta x 2 kallisti vaa'an lopulta toiseen suuntaan.
Itteäni en kehtaa äänestää enkä ole ihan varma onko kyseessä kunnia joten joonalle menee ihan vaan noitten yksittäisten poistojen hinnan perusteella ;)
Joonalle ääni. Arvostettava miehen täsmäpoisto-asennetta (oma tyyli löytyny ja hankinnat on vankkumattomasti linjassaan) ja toinen toistaan upeampia hankintoja. Loppuun asti mietittyä touhua.
Tämä on kyllä vaikein kaikista. Joonan poistot ovat omalla tasollaan, mutta Spectatorin syksyn poistosuunnitelma vs. toteutuneet poistot ja ei-poistoja klubin jälkeinen shopping frenzy kallistuvat vaakaa Spectatorin suuntaan.

On myös hienoa päästä ehdolle tällaiseen seuraan.
Joonalle oma ääni.

DLA kirjoitti:Mustan hevosen paikat menevät J-B:lle, joka kuitenkin valitettavasti joutui kilpailemaan ehdokkuudestaan joonan kanssa


Pitää skarpata ens vuonna ;)
joonalle ääni, hyvii poistoja back-to-back.

Thanks kans ehdokkuudesta vaikka on ollu aika slow cop loppuvuosi..
Joonan ja Pepen poistot osuivat lähimmäs omia preferenssejä, joten niiden väliltä piti valita. Toisessa ketjussa meni alden-älyttömyyksille pisteet niin tässä ehkä noiden TOJ-Viberg-Ten C poistojen kovuuden takia kallistuin joonan puolelle.

(Joona on myös ehkä ensimmäinen foorumilainen jonka oon arvannut tyylit-jengiin kuuluvaksi, kun tarpeeksi monta #groupthink-osaa osuivat kohdilleen.)

Olisin voinut äänestää molempia. Poistot, kellotyylit ja kaikki muukin — härski pikkujouluneule mukaanlukien — ovat pepellä olleet ykkösluokkaa.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.