Mikä oli vuoden 2013 kovin #tyylit-poisto

Viberg - Black shell cordovan 1940 service boot (joona)
16
35%
Rolex "Peps"i GMT-master (LA)
11
24%
3xAlden marraskuu (alfa)
19
41%
 
Ääniä yhteensä: 46
Voisi väittää, että "Rahaa palaa"-ketjun taso ja kilpavarustelu lähti vuoden kuluessa käsistä. Todella kovia poistoja toisensa perään ja jossain vaiheessa alkoi tuntua, ettei esim "perusaldenit" tunnu enää missään. Kategoria, johon olisi ehdokkaita voinut poimia enemmänkin, etenkin kun samanhenkisiä hankintoja, kuten esim TOJ:n todella nättejä rotseja kotiutui useampia. Pohdinnan ja erinäisten perusteluiden jälkeen ehdokasasetteluraati päätyi kuitenkin seuraaviin ehdokkaisiin

1) Viberg - Black shell cordovan 1940 service boot (joona)
Pari, joka lähtökohtaisesti konkretisoi ja liekitti Viberg-huuman koko foorumin tietoisuuteen. Kantajansa tyyleihin sopiva, erittäin laadukas ja #tyylit-pisteiltään 5/5 hankinta.

Kuva

Kuva

2) Rolex "Pepsi" GMT-master (LA)
Kelloketjussa nähdyistä poistoista tämän vuoden aikana kuitenkin se kovin - ei kaipaa sen kummempia esittelyjä.

Kuva

Kuva

3) 3xAlden marraskuu (alfa)
Vaikka kyseessä ei varsinaisesti ole yksittäin poisto, on parin viikon sisään mahdutettu "3x Alden" sellainen kokonaisuus, että ehdokkuutta on pidettävä oikeutettuna.

Kuva
Kuva
Kuva


Ja kuten todettua, vuoden aikana nähty paljon huomionarvoisia poistoja, kuten mm. Genen Alden Cigar Cordovan longwingit, Pepen Speedmaster, useita Vibergin bootseja ja niin edelleen… Jännityksellä odotamme, mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Keskustelu myös muista poistoista ja niiden hehkutuksesta sallittua.
Erittäin paljon kovia poistoja foorumilla viimeisen vuoden aikana. Kilpavarustelu on lähtenyt täysin käsistä ja suht kovatkaan poistot eivät saa pahemmin kommentteja.

Pohdinnan jälkeen äänestin kelloa, mikä ei kellokuumeni tuntien liene kovin yllättävää.

Bowtiepastan esille nostamat uroksen Parabootit ovat varmaankin vuoden eniten mielipiteitä jakanut poisto. Näen tämän erittäin positiivisena, jottei koko touhu mene pelkäksi selkään taputteluksi. Toivottavasti tulevana vuonna nähdään enemmän ei niin kaikkien hyväksymiä #tyylit approved poistoja, vaan jotain tuoretta ja keskustelua herättävää.
En oo selvästi hypettänyt tarpeeks vibergeja kun aldenit on johdossa! pepsi oli kova, vaikka LA:n tän vuoden kellopoistoista nomos säväytti itseä ehkä vieläkin enemmän. Toisaalta odotan näkeväni valkokultaisen skydwellerin jo parin vuoden sisään.

Kovin poisto tänä vuonna oikeasti oli kuitenkin bowtiepastan A-2.

Moni potentiaalisista ehdokkaista ei vaan tajunnut voidella raatia ennen vaihtoehtojen valintaa..
joona kirjoitti:vaikka LA:n tän vuoden kellopoistoista nomos säväytti itseä ehkä vieläkin enemmän.


Samaa mieltä nomoksesta. Oma ääni meni noille sun Vibergeille. Uroksen Parabootit ois kyl pistäny koville.
Pepe kirjoitti:Bowtiepastan esille nostamat uroksen Parabootit ovat varmaankin vuoden eniten mielipiteitä jakanut poisto.


Ite odotin niitä jopa ehdokkaiden joukkoon. Ei rahallisen arvon takia, vaan siksi että polarisoivat tosiaan jengin aika tehokkaasti ja viestivät komealla tavalla halukkuudesta upottaa satoja euroja johonkin, jota suuri osa porukasta pitää hirvittävän rumana.

Vasta tulevaisuus näyttää, oliko kyseessä näkemyksellinen edelläkävijän poisto vai dressed by the internet -meiningin pahanlaatuinen ilmentymä. Ite en oikeastaan vieläkään osaa päättää.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.