Kuka oli vuoden 2013 #tyylit-tulokas

oktopus
23
66%
domppa
5
14%
Ulsteri
7
20%
 
Ääniä yhteensä: 35
#Vuoden tulokas
Tähän kategoriaan vaihtoehtoja oli lähtökohtaisesti runsaasti, olihan tämä suurimmalle osalle joukkoa ensimmäinen vuosi tällä foorumilla. Toisaalta huomioon on ehdokas-asettelua tehdessä otettu myös meriitit mahdollisilla muilla foorumeilla / blogeissa ja tumblereissa ja siksi esimerkiksi kaikkien rakastama Delaney on katsottu vahvasta panoksestaan huolimatta jätetty rookie-ehdokkaiden ulkopuolelle. Ensi vuodelle raati asettaa korkeita odotuksia erityisesti uusille #menswear-genren tulokkaille, joita ei tänä vuonna lopullisten ehdokkaiden joukossa nähdä lainkaan.


- oktopus
Oktopusin vuoden tulokas-ehdokkuus on seurausta vahvasta ja aktiivisesta panoksesta, jota osoittaa myös suurin viestimäärä "tulokkaiden" keskuudessa. Erityismaininta panoksesta foorumin kulttuuri- ja lifestyleosiossa.

- domppa
Valinnan takana pitkälti samat kriteerit, ansiot ja meriitit kuin yllämainitulla oktopusilla. (Liian) vähän mtop-ketjussa nähty, mutta muuten erittäin aktiivista osallistumista foorumin eri osa-alueilla. Plussana havaittu ja esiintuotu tietämys urheilu- mm. lenkkeilypuolella.

- Ulsteri
Foorumin ivy-linjan esimerkkilarppaajia. Oma tyyli hallussa ja siitä pidetään kiinni, yksityiskohtia myöden. Myöskään Ulsteri ei ole jäänyt makailemaan yksittäisiin viestiketjuihin vaan aktiivisuutta on nähty laajalla rintamalla.

Hienoisen (joskin edelleen liian harvoin tapahtuvan) MTOP-osallistumisen perusteella jokaisella ehdokkaalla on #tyylit hallussa.

Erityismaininta sarjassa annetaan jworlinille, jonka lyhyt foorumiura lupailee tässä vaiheessa mahdollista ehdokkuutta ensi vuoden awardseissa. Tänä vuonna aika kuitenkin loppui kesken.

Linkeistä pääsette selaamaan ehdokkaiden kirjoitushistoriaa, valinta on teidän.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.