Ensimmäinen kokonainen vuosi tyylit.fi-foorumilla lähestyy loppuaan. Ensinnäkin iso kiitos ja hatunnosto (+ eniten ehkä onnittelut) kaikille, jotka on löytäneet tiensä foorumille ja tehneet tästä jo nyt Suomen keskeisimmän ja tyyleiltään siisteimmän internets-yhteisön.

Ensi vuoden alkupuolella nähdään toivottavasti pientä laajennusta #tyylit-rintamalla ja erinäisiä tapahtumia on myös suunnitteilla, niistä lisää myöhemmin. Sen sijaan tässä vaiheessa vuotta on syytä katsella vähän taaksepäin ja poimia maininnanarvoiset suoritukset, tapaukset ja ilmiöt. On siis aika kaikkien aikojen ensimmäisille #tyylit.fi-awardseille.

Kuva

Kategoriat ja ehdokkaat on valittu tiukan seulan pohjalta / perustuvat varsin suppean ja ammattitaitoisen raadin näkemyksiin.

Varsinaiset äänestys-ketjut, ehdokkaat ja "perustelut" julkistetaan huomisen aikana ja aikaa antaa äänensä on tämän vuoden loppuun.

Tässä vaiheessa julkistettavat kategoriat ovat seuraavat:

#2013 kovin poisto
#2013 kovin poistaja
#2013 foorumitrendi
#2013 tulokas
#2013 instagram-tyylit
#2013 instagram #tyylit-kuva
#2013 #tyylit-teko


Mikäli on mielessä joku aihe / alue / kategoria, jonka ehdottomasti haluaisit mukaan, niin nyt on aika nostaa kättä pystyyn ja tuoda ajatuksensa esille. Nyt ei muuta kuin selailemaan ketjuja ja tekemään omia veikkausrivejä ehdokkaista. Keskustelu, huomiot, ideat ja mielipiteet ovat toki vapaata jo nyt.
#2013 mopo käsistä

Tosin epäilen, et kovin poistaja -kategoria menis tän kanssa aika pahasti ristiin. Haluisin vaan Spectatorille oman liigan...
Ai, hyvä homma.

Pitäiskö foorumitrendin tilalta nimetä sarja #2013 groupthinkiksi? Mietitytti myös, josko pitäisi jakaa poistoja useampaan alakategoriaan. Kengät, rätit, japani tms. sekoilu jne. En tiedä.
No niin, nyt on kaikki kategoriat ylhäällä.

Keskustelu on vapaata joko täällä tai yksittäisissä ketjuissa.

Eriäviä mielipiteitä ei juuri oteta huomioon, mutta saahan niitäkin toki esittää.
"Mopo käsistä"-awardia kyllä kaivattais, ehkä kuitenkin ensi vuonna varmaan aiheellisempi kun tuntuu että jengillä alkaa löytymään se oma tyyli tosissaan ja sen kautta voi tulla sitten aika syvällä pelissä-tason poistoja. Tai toivottavasti tuleekin - Pepe jo toisessa ketjussa mainitsi että foorumit ei enää onneksi ole pelkkää selkääntaputtelua (case: Parabootit), sitä kaivattaisiin tosiaan lisää.

Itse omistan vuoden 2013 "Haista vittu t: Kikki Hiiri"-awardin Spectatorille. En koskaan unohda sitä W+H Parkan eBay-biddausta jossa eBayn bidi ei mielestäni mennyt läpi. Herään öisin yhä omaan itkuuni.
No niin, vielä on mahdollisuus vaikuttaa, joten äänet kuuluviin!

Osa sarjoista on jo ehkä ratkennut, mutta joissakin käydään sitäkin tiukempaa taistelua voitosta...
And the winner is...#2013 kovin poisto
- Vuoden 2013-kovin poisto-pokaali matkaa Miljoonasateen tahdissa Tampereelle. Edes Vibergit eivät voineet pysäyttää Aldenien marssia kohti kunniaa. Toisaalta, Joona voi lohduttautua ajatuksella, että ääni / kengät-laskentatavalla voitto olisi jäänyt käsiin.

Kuva
Kuva
Kuva

#2013 kovin poistaja
- Jos ei tullut voittoa "poisto"-sarjassa, niin tässä kategoriassa menestys ja ylivoima oli murskaava! Vuoden poistaja on siis Joona, onneksi olkoon!

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

#2013 foorumitrendi
Kellokuume on vasta nousussa ja MUSTASWAG eskaloitunee pikkuhiljaa. Vuoden 2013 juttu oli selkeästi Butterot, jotka alennusmyyntien perusteella jatkanevat vahvassa roolissa myös vuoden 2014 tyyleissä.

Kuva
Kuva

#2013 tulokas
Vaikka muiden ehdokkaiden äänet laskettaisiin yhteen ja kerrottaisiin kahdella, ei Oktopusin voitto silti olisi uhattuna. Hyvää duunia!

#2013 instagram-tyylit
Ei vain vuoden tulokas, vaan myös vuoden kovimmat tyylit - Oktopus tuli, näki, voitti ja hallitsi!

Kuva
Kuva
Kuva

#2013 instagram #tyylit-kuva
Eipä taida löytyä potrettia, joka missään olosuhteissa pystyisi haastamaan vanhan kunnon shoecirclen.

Kuva

#2013 #tyylit-teko
Hiphei hurraa ja fedora päästä - kiitokset vielä siis keikarin suuntaan!
#tyylit.fi-crew sekä valintaraati onnittelevat voittajia!

Kilpailu tämän vuoden ehdokkuuksista ja pokaaleista on jo alkanut...
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.