No niin tietäjät, nyt sitä saa.

Tai ainakin saa tilata. Alla olevasta linkistä pääsee ennakkotilaamaan - ja koska emme vielä ole laajentaneet tuoteperhettä pipoa laajemmaksi, niin toteutamme myynnin Dick Johsonin suopealla avustuksella.


Kuva

edit. myynti päättynyt.
BUMP!

Black Friday ja Cyber Monday meni, mutta vielä on pipoja jäljellä.

Listojen mukaan ei ihan vielä jokainen kiinnostunut ole omaansa käynyt poimimassa, joten nyt ei muuta kuin hattua ostoskoriin, niin ehtii tuleville pakkasille lämmittämään.

Eli nyt on paikka tukea hommien kehittämistä ja samalla varmistaa oma #tietäjä-status.
Nyt jokainen toiminnasta yhtään kiinnostunut hankkimaan oma tyylit-pipo. Tällä tavoin pääsee osallistumaan toiminnan kehittämiseen. 40 euroa on pieni raha, mutta teon kulttuuriarvo taas erittäin suuri. Mikä varmistaa paremmin tietäjä-statuksen kuin oma Suomessa tehty ja 100% villaa oleva #tyylit-pipo.

Tällä pipolla ei tule olemaan suurta resell-arvoa, mutta tunnearvo tässä skenessä pyörineille on aivan omaa luokkaansa. Monet viettävät täällä tunteja päivittäin vähintään passiivisesti . Nyt on siis niin sanottu tuhannen taalan paikka tukea tyylit-projektia.

Jos joku pelkää, että piposta tulee samanlainen kuin Dick Johnsonin tuotteesta, niin turha huoli. Kuvassa oleva tuote on vain editoitu hahmotelma lopullisesta tuotteesta. Pipon neulos tulee olemaan selvästi DJ:ia kevyempi ja pipon yläosassa näkyvää neulosrakenteen muutosta ei ole lopullisessa pipossa, joten myös Alspe voi hankkia omansa ;) Logokammoiset osaavat ratkoa logon irti. Mustaa ei ole syytä pelätä. Kyseessä on varmaankin helpoin mahdollinen väri pipolle muusta pukeutumisesta riippumatta.
^ kuulostaa paremmalta noi muokkaukset. Onko pipon mallista minkäänlaista fittikuvaa missään? Olis kiva saada jonkinlainen käsitys mittasuhteista ja siitä, miten pipon olisi tarkoitus istua.

Mulla on tällä hetkellä useampi hyvä pipo, mutta ei mitään käyttöä niille ennen kuin pakkaset kovenee. Hiusten vihollinen. Jossain vaiheessa kuitenkin hyvä ottaa käyttöön, muuten tulee kylmä.

Mihin asti pipoja on mahdollista tilata? Deadline tai arvio ensimmäisen erän toimitukselle?
Nine kirjoitti:^ kuulostaa paremmalta noi muokkaukset. Onko pipon mallista minkäänlaista fittikuvaa missään? Olis kiva saada jonkinlainen käsitys mittasuhteista ja siitä, miten pipon olisi tarkoitus istua.

Mulla on tällä hetkellä useampi hyvä pipo, mutta ei mitään käyttöä niille ennen kuin pakkaset kovenee. Hiusten vihollinen. Jossain vaiheessa kuitenkin hyvä ottaa käyttöön, muuten tulee kylmä.

Mihin asti pipoja on mahdollista tilata? Deadline tai arvio ensimmäisen erän toimitukselle?


Dedis on vähän liikkuva. Nopeat syö hitaat, mutta 9.11. tilattu ja tuohon luvattu tarkennettu toimitus 7-8 viikkoa. Eli tuon mukaan eletään. Kyllä nyt yksi pipo aina mahtuu aina. Kuitenkin jengillä joka päivä eri kengät, joten miksei myös pipoa.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.