Kiitoksia jälleen sekä omasta että koko järjestävän seuran puolesta!

Oli nastaa ja erityisen hienoa, että jengiä oli paikalla varsin runsaasti. Kiitokset myös Roomagen, Cafe Kokon ja Laitilan suuntaan.

Tästä on hyvä jatkaa...

Edit. Ja erityskiitos tietysti kaikille itseltäni tavaraa ostaneille. Saadut varat menevät uusien hankintojen tekemiseen. Tai vanhojen maksamiseen...
Itse harmillisesti missasin tämän(kin) tyylit-happeningin, vaikka yritystä oli päästä itsekin myymään ylimääräiseksi jäänyttä kamaa. No jos ens kerralla ajoitus osuis paremmin kohdilleen.

Jonkinlaista kuvareportaasia lienee varmaan jossain vaiheessa tulossa?
Oli inspiroivaa tavata porukkaa viimein livenäkin ja lisäksi Cafe Kokon ja Roomagen yrittäjiä. Hienot ja toimivat tilat ja soveltuivat hyvin myös pop up -kirppikselle. Kävijöiden määrä oli tosiaan yllättävänkin suuri ja väkeä tuntui riittävän tasaisesti ihan loppuun saakka. Pari kertaa vuodessa varmasti vastaava tapahtuma toimisi hienosti.

Tämän näköinen "myymälä" oli itsellä:

Spoiler:
Kuva
Tunnelmallisia kuvia. Alkaa nykyisin olla jo niin paljon kännykameralla otettua materiaalia, että aidot kamerakuvat erottuvat kyllä edukseen. Pokkarihan tuo kuitenkin oli?
Hahaa, no ilmankos ei pahemmin kohise. 5D:n II ja III kuvia tulee aika paljon pyöriteltyä photarilla, mutta tietysti vähän isompina tiedostoina.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.