Itse ehkä nostaisin alspen osalta vielä esille järjettömän postaustahdin yhdistettynä melko täydelliseen sisällön puutteeseen. Jos tänne onnistuu räkimään 450 postausta alle vuodessa ja pysymään tasaisesti kuukauden postaajien kärkipäässä ilman, että viesteissä on oikeastaan mitään ketään muuta käyttäjää kiinnostavaa tai hyödyttävää sisältöä, niin kannattaisi ehkä miettiä olivatko ne kaikki postaukset tarpeellisia. Tätä foorumia on imo. kiva seurata koska jengi pääsääntöisesti panostaa postausten laatuun ja täysin sisällötöntä spämmiä on aika vähän.
^ juu kyllä tuo asia tuli huomattua kuten monta kertaa jo tässä tullut ilmi. Pariin kolmeen viime kuukauteen en ole mitään paahtanut menemään, tosin en varmasti tuonutkaan juuri mitään lisää ainakaan konkarikäyttäjille. Omasta mielestä foorumilla on paikoin niin hyvä taso rättihommissa, että moni muukaan normikäyttäjä ja/tai aloittelija ei juuri lisää infoa tuo.

EDIT: joonakin voi ihan hyvin olla lukematta viestejäni jos ei nappaa ja on noin sokaistunut mm. alunpaahtamiseen. Tietääkseni on ihan normaalia vastata postiin joka suoranaisesti koskee henkilöä. Turha nälviminen pois niin ollaan jo pitkällä, jos onnistuu?
Viimeksi muokannut alspe, 24 Elo 2016, 08:15. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jotenkin sellainen kutina, että tämä vääntö loppuu vasta uusiin bänneihin :(

e: olin väärässä ja se on hyvä :D
Voiko täällä itkeä ohareita? Nimimerkki Lars varailee, jonka jälkeen ei enää vastaa viesteihin tai ota yhteyttä. Näitä ollut ennenkin, mutta edelleen ollut siinä uskossa, että tämä ei ole mikään Tori tai Facebook Kallio kierrättää. Peruuntuneet kaupat ei häiritse vaan tapa käyttäytyä.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.