Olen lukenut uusimman blogipätkän vasta puoleen väliin, mutta silti pitää todeta, että ehdottomasti kovin tyylit-blogikirjoitus. Gonzo on nyt vahva!

Olen muuten vieraillut Neuvostoliitossa. Se oli mielenkiintoinen, mutta myös todella synkkä, pelottava ja ahdistava. Ja siellä oli kaikki päin helvettiä. Paitsi valuuttamyymälöiden viinavalikoima.
Kylläpä paleli lukea tuo Koukussa kompassiin. Tuli mieleen jonkun fuksin kirjoitus teekkarien kiltalehteen. Vaan eipä siinä, se lienee ollut tarkoituskin. Kuvat oli kivat.
OK, lah! kirjoitti:Kylläpä paleli lukea tuo Koukussa kompassiin. Tuli mieleen jonkun fuksin kirjoitus teekkarien kiltalehteen. Vaan eipä siinä, se lienee ollut tarkoituskin. Kuvat oli kivat.


Niin, erilaisia tyylilajeja voi käyttää...

Mutta laitetaan nyt tänne, koska kaikki varmasti odottavat.

Kylläpä paleli katsoa teikäläisen postausta MTOP-ketjuun....

Ylipäänsä neljän viestin foorumihistorialla en näe minkäänlaista kykyä esittää mitään järkeviä argumentteja puketumiseen liittyen. Tekstini nyt oli mitä oli, mutta sen ei ollut tarkoitus ollakaan muuta kuin tuollainen tyylilajiharjoitus. Huono se oli, mutta julkaisin silti. Ehkä jäbällä oli sama ajatus asukuvan kuvan kanssa. Joskus on vaikea niin sanotusti kill your darlings. Uskon, että molemmilla oli sama homma. Tosin sulla kuva ei ollut kiva. Ota nyt tämä sitten palaute huumorilla, sillä en kai nyt tosissani tällaista kirjoittaisi :D

Jatka ihmeessä postaamista. Ei kannata säikähtää tällaista sekoilua :)

Mutta anyways, suck a dick!
Viimeksi muokannut Pepe, 28 Heinä 2017, 13:10. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
albert kirjoitti:opposuitsista tulee mieleen se bilekuva kondasta pre-keikari-ajoilta (?)


Totta. Voisin kuvitella vieläkin sellaisessa. Viskipullo kädessä ja hassunhauska puku päällä
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.