Haku löysi 891 tulosta

Re: Kysymyslanka

Tres bien hupparit ja kollarit koko ja fitti? Vertailu esim. Acneen ja OL:ään havainnollistaisi. Jos tarkoitat näitä tämän syksyn malleja, niin fitti on aika boxi ja rento. Tosin hihat ovat aika lyhyet. Mulla on aiempia (SS17) Tres Bien huppareita koossa 48. Nämä tämän syksyn mallit otin koossa S. ...

Re: vitutusketju

^Näinhän se varmaan on. En tosin tiedä, mitä Paypallin käyttäjäehdot näistä tilanteista mainitsee. Mutta, kuten mainitsit, niin kaipa tuon Charge backin pitäisi viimeistään auttaa.

Re: Tuomiot

Kyllä noita mustia vois hyvin käyttää. Mulla on tällä hetkellä talvikäytössä Air Wild Midit, joissa on aika paljon samaa muotoilua ja fiilistä.

Re: vitutusketju

^Kaipa tuollakin laitetaan konkurssipesän velkojat järjestykseen ja ne kenellä on eniten saatavia saa ensin, jos on jotain jaettavaa. 200 eurolla ei ole välttämättä kärkipäässä.

Re: vitutusketju

Jotain tuolla on ilmeisesti tapahtunut, ilmeisesti omistajamuutos tai jotain. Trustpilotin palautteet hyviä suunnilleen kesään saakka ja nyt kaikki aivan skeidaa. Aiemmin ovat myös tuolla vastanneet huonoihin palautteisiin, mutta eivät enää viimeisiin.

Re: vitutusketju

^Jälkiviisaana rokote olis ollut ihan jees. Tosin, jos et tiennyt, että et muksuna ollut sairastanut niin sitten ei mahda mitään. Duunifrendi sairasti ton vuosi sitten. Sellaisen 3 viikkoa oli duunista pois. Aikuisena varsin v-mäinen sairastaa, tai näin kerrottiin. Mä en ole sairastanut vesirokkoa....

Re: vitutusketju

^Jälkiviisaana rokote olis ollut ihan jees. Tosin, jos et tiennyt, että et muksuna ollut sairastanut niin sitten ei mahda mitään. Duunifrendi sairasti ton vuosi sitten. Sellaisen 3 viikkoa oli duunista pois. Aikuisena varsin v-mäinen sairastaa, tai näin kerrottiin.