Haku löysi 767 tulosta

Re: Rahaa palaa eli mitä ostit tänään -ketju

Tammikuun hillityt ja harkitut budjetti-alehankinnat. Dressmannin sammarit mahtuivat sittenkin päälle, aiemmat suosikkiväriset kuluneet puhki (30 e), Suomessa ”suunniteltu” merino-slipoveri kulahtaneen puuvillaisen tilalle (22 e), tummanruskeat käsineet varalle samoin jo vähän nuhjaantuneiden tilall...

Re: MTOP

Sopimuksetonta brexitiä odotellessa viime aikoina tullut pidettyä lähinnä Barbourin takkia ja Tricker’sin jalkineita. Ja jätteethän on aina hyvä ottaa rekvisiitaksi.

Kuva

Re: Tuomiot

Koko on 52, eikä se toki kovin kallis ole, kun kuitenkin kirppistavaraa. : ) Aika vähän käytetty ja hyväkuntoinen.

Täytyy varmaan hieman yrittää pitää päällä, kunhan tulee pakkasia, jos alkaisi tuntumaan luontevalta. Sinänsä tuollainen kuohkea luonnonmateriaali kyllä mukava päällä.

Re: Tuomiot

Kaapin ”aarteita” taas nousee pintaan. Kirpparilta joskus ostettu Friitalan lammasturkki arvatenkin 70-luvulta.

Kokohan on ihan nappiin, mutta onko hyvällä vai huonolla tavalla vanhanaikainen? Vähän Kari Tapio -fiilikset tahtoo tulla.

Kuva

Re: Tuomiot

Joskus sen lopullisen varmuuden tuntuu saavan vasta, kun mahdollisuus sovittaa peräkkäisiä kokoja. Pitää pyytää jotain muutaman kilon isompikokoisempaa kaveria kokeilemaan päällensä ja katsoa, näyttääkö huonommalta/paremmalta. : ) Ymmärrän kyllä täysin epävarmuuden tunteen, kun kuitenkin tuon hintal...

Re: Tuomiot

En ole kys. merkin tuntija, mutta ainakin hartialeveyden ja hihanpituuden suhteen ei mielestäni anna liian ison vaikutelmaa. Mahan kohdallakaan ei kuitenkaan valtavasti ylimääräistä. Eikös tuo enemmän tai vähemmän levenevä helma kuitenkin kuulu noissa asiaan. Miten tietää, että väärällä kokolapulla?...

Re: MTOP

^ Jees. Muistuikin mieleen, että tuo Kassonhan oli neuleen kanssa mainio myös tässä nollakelien tihkusateessa.

Re: Satunnainen vaatekeskustelu

Aika rankkaa tuo kaupan alan murros kivijalkaliikkeille. Vähän isommassa mittakaavassa case Stockmann mielenkiintoista seurattavaa.

Edit. En tiedä miksi juuri kyseinen liike lopettaa, mutta noin yleisesti mietityttää ostokäyttäytymisen muuttumisen vauhti ja sen laajuus.