Haku löysi 3031 tulosta

Re: Laukut & Bägit

Mielipide: näyttää siltä niinku ois käännetty housut nurinpäin ja ommeltu selkään kahva. Toi yläosan ja pohjan matsku yhdessä perstaskujen matskun kanssa näyttää ainakin tässä kuvassa jotenkin todella oudolta. Menisin ennemmin siis klassikolla.

Re: T-paidat

Poistin Iron Heartin valkoisen t-paidan viime viikolla. Hyvää, vähän raskaampaa matskua, mutta ei mitään ultraheavyy. Kiipeily on johtanut siihen että jouduin ottamaan kokoa XL (vai oisko kyseessä sittenkin vaan näiden hassu sizing).

Re: Matkailuvinkit: Dubai

Kanarialle myös iso peukku. Huomattavasti mainettaan parempi mesta — siellä ei tosiaan oo pakko viettää koko lomaa susiturkki päällä Irwin-baarissa syömässä tropicana-pizzaa, vaikka joku niin voisi väittääkin.

Re: Kehityslanka

Toinen toive: merkitse Tori luetuksi "lukemattomat" sivulta. Tori ei kiinnosta ja se nykyään aktiivisin osasto. Suosittelen tätä linkkiä jonka juha muistaakseni postas, tää näyttää uudet threadit muualta kuin Torilta. Mut siellä sattuu olemaan yks np-lanka aina ykkösenä :'D Bookmarkkaa: h...

Re: Ruoka ja juoma

Pontuksella lähes sama lista kuin Puttessa, mut kyl se silti kannattaa.

Skifferin Kallion toimipisteestä löytyy kans erikseen lokaalispessu, muistaakseni Harjun Makkaratehtaan tuotteita käyttävä.