Haku löysi 254 tulosta

Re: MTOP

JiiVee kirjoitti:Kuva

COS
Levi’s
Dr.Martens X UndercoverTän kuvan pohjalta Undercover x Martensit päätyi omaankin kaappiin. Beamin alet toki myös auttoivat!

Re: Kysymyslanka

Joo hyvä pointti tuohon hinta/laatuun... oma suosikki on ostettu joskus taannoin varietysta 50€, mut ei ole toivoakaan että sopisi päälle enää.

Care of Carlilta näytti löytyvän LVCtä tarjouksesta joten pakko pitänee ottaa 1967 Type 3 testiin.

Re: Kysymyslanka

Onko LVC:n truckereista kokemuksia? Type 3 on ollut mietinnässä pidemmän aikaa, mutta Leviksen perusmalliston truckerit aiheuttaa lähinnä pahaa mieltä ohuella kankaallaan. Onko LVC mallit hintansa arvoisia?

Re: Kysymyslanka

Suoraan Anderssonista ei ole ole antaa esimerkkiä, mutta Asketin vyö tuli jouluna tilattua 90 cm:nä ja itsellä farkkukoko 30-31. Melkein oisin jälkikäteen voinut tilata 95cm. Hyvin menee noinkin, mutta entisten tulee käytettyä solki suurimmaksi osaksi toisessa reiässä.

Re: Etsintäkuulutukset - Etkö löydä mitä haluat?

Collareita ja verkkareita arjen käyttöön myös kodin ulkopuolella, sellaisesta materiaalista joka kestää lötköttämättä. Ei urheiluun eikä siihen semisti pinnalla olleeseen toimiston smart joggers-tyyliin vaan siltä väliltä. John Elliottia on tullut itse suosittua. Materiaalit laadukkaat ja leikkauks...