Haku löysi 201 tulosta

Re: vitutusketju

Kertaalleen prosessin omassa hallituksessa läpi vetäneneenä muistelen, et pyörät piti vielä siivouksen jälkeen säilyttää vähintään puoli vuotta jossain väistötilassa. Senkin jälkeen ehjät piti lain mukaan luovuttaa poliisille.

Re: Hyvän mielen lanka

Hyvää mieltä tuo terveen esikoispojan syntymä. Ehkä isoin rajapyykki omassa elämässäni ja paljon muuttuu mut tällä hetkellä en vois olla onnellisempi! Isot onnittelut! Faijailu on kyllä siisteintä maailmassa. Itselle tuli kaksoset, esikoisen seuraksi, lähes päivälleen samaan aikaan. Kolmen viikon k...

Re: MTOP

Itse hommasin biitteripariksi Retro High Black/University Redit. Suht tylsä colorway, mutta sai Black Friday aleista Niken omilta sivuilta.

Re: Kysymyslanka

Onko joku palauttanut tai vaihtanut kivijalasta ostettua alennustuotetta? Laki ilmeisesti sanoo, että aletuotteilla ei ole palautusoikeutta jos tuote on täysin virheetön ja palautuksesta ei ole erikseen sovittu. Meneekö säännös juuri näinpäin, että on asiakkaan vastuulla selvittää saako palauttaa v...

O: Nahkarotsi

Pienet saatu myytyä pois, joten ostetaan uutta ja isompaa tilalle.

Hakusessa laadukas musta Double Rider- tai Cafe Racer-mallinen nahkarotsi. Koko saisi olla 50-52. Merkkeinä Falcon Garments, TOJ, schott etc.

Budjetti rotsin mukaan.

Re: Sneakerit, tennarit, ym. katujalkineet

Itsellä oikeastaan ainoa oikeasti kiinnostava Yeezy on Pirate Black... joka ikävä kyllä on myös todella harvinainen. Viime aikoina olen hankkinut muutamat Y-3:et joita on löytynyt järkevän hintaisena alesta. Koko musta Y-3 Saikou oli viimeisin mikä tuli poistettua ja on nopeasti tullut suosikki kenkä!