Haku löysi 134 tulosta

Re: Nahkatakkilanka

Halutut modaukset meni läpi ja rotsi lähti tuotantojonoon.

Viimeisin jonotilanteen muotoilu oli: tällä hetkellä jono on noin kolme kuukautta, mutta teemme kovasti töitä, jotta saisit takkisi hieman aikaisemmin.

Toukokuulle menee.

Re: Kysymyslanka

Perusohje, jota Andersson'skin suosittaa: sopiva vyön mitta = farkkukoko + kaks tuumaa, ja itse pyöristän ylöspäin, jos seuraavaan ja edelliseen viiteen senttiin on lähes yhtä pitkä matka. Eli ottaisin itse 85-senttisen.

Re: Nahkatakkilanka

^ Saako kysyä arvioitua valmistumisen aikaa ja mitä tulee maksamaan? Varmasti hyvä ostos ja osuvilla mitoilla palvelee pitkään. Tämä on pidempiaikainen projekti, jossa on ollut tarkoituksena löytää laadukas ja istuva nahkatakki pitkäaikaiseen käyttöön. Erilaisia rotseja on ollut käytössä ja muiden ...

Re: Nahkatakkilanka

Sheene August-kauluksella olisi tulossa.

Osun osittain kahden koon väliin ja aloin sittenkin vielä pohtimaan takin pituutta ja mahd. myös hihojen pituuksia noista pienemmässä koossa. Eli prosessi nytkähtää kohti valmistusvaihetta vasta ensi viikolla.

Re: Nahkatakkilanka

En tiedä kiinnostaako ketään tai onko muille tästä mahdollista hyötyä, mutta laitoin kupongin vetämään Aerolle ja voisin päivittää tänne asian edistymistä. Asioin Hollyn kanssa, joka on puodin perustajan ja omistajan, Ken Calderin, tytär. Jouhevasti on prosessi lähtenyt käyntiin: malli ja materiaali...

Re: Nahkatakkilanka

Nyt kun lanka on ylhäällä, niin löytyisiköhän joltain PK-seudulla Aeron Sheeneä 42- tai 44-koossa sovitukseen, miksei toki myytäväksikin, jos koko/fitti osuu?

Voin tarjota vaikka kahvit keskustassa tai ihan mikä sulle parhaiten natsaa. Sovitaan YV:llä tarkemmin.