Haku löysi 331 tulosta

Re: MTOP

itellä beatereina yli 10v vanhat old lovet ja new lovet. new loveissa viellä ghostface killahin nimmari. voisi yrittää myydä jollekin hypend-jonnelle.

Re: Stalkerin np-lanka

alkuvuosien hawkwind on kyllä ihan perkeleen kovaa kampetta.

edit. jatketaan raskaammalla linjalla. tänään uncle acidin keikka tavastialla, joten artisti on soinut ahkerasti tänään omissa ämyreissä.Re: Elektroniikka ja hifi jne.

onko täällä kenelläkään kokemuksia marshallin bt-kaiuttimista? tiedostan, että näissä mennään enemmän design ja brändi edellä, mutta kiinnostaa silti kuulla, onko itse kaiuttimista mihinkään? hifi-autismi ei kiinnosta, vaan lähinnä helppo ja silmää miellyttävä ratkaisu musiikin kotikuunteluun. Tääl...

Re: Elektroniikka ja hifi jne.

onko täällä kenelläkään kokemuksia marshallin bt-kaiuttimista? tiedostan, että näissä mennään enemmän design ja brändi edellä, mutta kiinnostaa silti kuulla, onko itse kaiuttimista mihinkään? hifi-autismi ei kiinnosta, vaan lähinnä helppo ja silmää miellyttävä ratkaisu musiikin kotikuunteluun.

Re: Koti

Spectator kirjoitti:En ikinä edes tullut ajatelleeksi, että viinin suuhun valumisen laatua voidaan arvioida ja että sillä on merkitystä ;)

ei sitä voikaan. jollain tavalla sitä omaa juppiuttaan on vaan itselleen pakko perustella.