Haku löysi 667 tulosta

Re: Aloittelijoiden lanka

Jeps. Meikällä Bexleyn mokkaiset munkkikengät ja ovat kyllä olleet hintansa väärti. Tyyli vaan muuttunut vähän erilaiseksi niin aika vähän tulee käytettyä...

Bexley ja Meermin ovat parhaat budjettivaihtoehdot. Eivät täydellisiä, mutta hintaisekseen hyviä

Re: Aloittelijoiden lanka

Toisaalta esimerkiksi Meerminkin käyttää kopio dainitea, ja blake-rakennekin on huomattavasti laadukkaampi kuin markettikenkien liimaukset. Ei tuolla hinnalla ole Bexleyn voittanutta.

Re: Kenkien elämä

Onko kenelläkään kokemusta/tietoa Gantin kenkien laadusta? Työhypoteesi tietysti on, että laatu on surkea, mutta kiinnostaisi kuulla, jos jollain on faktatietoa asiasta. Kyseiset kengät siis kiinnostaisivat: https://www.careofcarl.fi/fi/artiklar/gant-fargo-chukka-boot-dark-brown-suede.html Disclaim...

Re: Kenkien elämä

Itsellä oli nahkaiset Meerminin chelseat hiro-lestillä normikoossa ja aika nopeasti vaihdoin puoli kokoa isompiin. Nyt kantapäällä vähän liikaa tilaa liikkua, mutta eipähän purista.

Re: Kenkien elämä

Itselläkin on kokemusta siitä, että juuri Pinkomossa on suositeltu ottamaan pienempi koko Red wingeistä. Ja pakko sanoa että itselläni se suositus osui kohdalleen. Ainakin oma Moc Toe -mallini venyi tai muotoitui omaan jalkaan juuri sopivaksi. Luulen että tämä on kuitenkin niin tapauskohtaista että...

Re: Kysymyslanka

LL Beanista ei kokemuksia, mutta ikinä en ole saanut mitään tilattua Japanista tai jenkeistä etteikö olisi jäänyt tulliin. Eli eiköhän tuo yksittäinen UB-tilaus ollut poikkeama ja yleensä jäävät tulliin.

Nyt kun mietin niin Luxiren tilaukset Intiasta eivät ole koskaan jääneet tulliin.

Re: Uniqlo-lanka

Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja. Jos on kahden koon välillä, ottaisin pienemmän, mutta en muuten ottaisi kokoa pienempää. Kokoero normisupimaan on ehkä 0,5 kokoa.

Re: Uniqlo-lanka

summer of george kirjoitti:Uniqlon saitti aiheuttaa hermoromahduksen.

Mobiilina se vasta kamala onkin. Jostain syystä alennustuotteiden filtteröinti saatavilla olevan koon mukaan ei ole toiminut ainakaan vuoteen.